Kocaoğlu Hakkındaki Dava Mayıs Ayına Ertelendi - Son Dakika
Güncel

Kocaoğlu Hakkındaki Dava Mayıs Ayına Ertelendi

Kocaoğlu Hakkındaki Dava Mayıs Ayına Ertelendi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun "çete lideri" olmakla suçlandığı, belediye bürokratlarının da aralarında yer aldığı 129 sanıklı Büyükşehir Belediyesi davasına, İzmir 8'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi.

25.02.2014 17:40

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun "çete lideri" olmakla suçlandığı, belediye bürokratlarının da aralarında yer aldığı 129 sanıklı Büyükşehir Belediyesi davasına, İzmir 8'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Duruşma, 13 Mayıs tarihine ertelendi.

Babasını kaybettiği için Tokat'a giden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu duruşmaya katılmadı. CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, Parti Meclis Üyesi Hüseyin Saygılı, İl Başkanı Ali Engin ve çok sayıda partili de duruşma salonunda gözlemci olarak hazır bulundu.

Mahkeme Başkanı Cahit Kargılı duruşmada taraflara taleplerinin olup olmadığını sordu. Başkan Aziz Kocaoğlu'nun avukatı İzmir Baro Başkanı Ercan Demir, mahkemeye 120 sayfalık hukuki mütalaa raporu sundu. Üniversite hocalarından alınan raporun davanın genelini kapsadığını söyledi.

Mahkeme heyeti, İZBAN tanıtım filmi için gelen raporun incelenmesi için süre istedi. Dava, 13 Mayıs tarihine ertelendi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kocaoğlu Hakkındaki Dava Mayıs Ayına Ertelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement