Konya - Bir Şehit De Karaman'dan - Son Dakika
Güncel

Konya - Bir Şehit De Karaman'dan

Konya - Bir Şehit De Karaman\'dan

Siirt'te Çatışma; 5 Şehit

01.07.2010 18:55

SİİRT'TE ÇATIŞMA; 5 ŞEHİT

DÜZELTME: DAHA ÖNCE 'SEÇKİN KIRBAÇIRMAK' OLARAK VERDİĞMİZ ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞUN ADININ 'YUNUS BERBER' OLARAK DÜZELTİLMESİ RİCASIYLA.

Siirt'in Pervari İlçesi'ne bağlı Doğanköy yakınlarında konuşlu Komando Taburu'nun koruma üs bölgesine PKK'lı teröristlerin saldırısında Konyalı olan Üsteğmen Mustafa Çuhadar'la birlikte hemşerisi Uzman Çavuş Yunus Berber de şehit düştü. Bestler Dereler kesiminde sabah saatlerinde çıkan çatışmada şehit olan Konyalı Uzman Çavuş Yunus Berber'in evli olduğu belirtildi.

Pervari'den ilk aşamada şehit olan askerlerden uzman çavuşun Sinop nüfusuna kayıtlı Seçkin Kırbaçırmak olduğu bilgisi geldi. Yetkililer, Kırbaçırmak'ın saldırıda yaralanan er olduğunu ve halen Asker hastanesinde tedavisinin sürdüğü bildirildi

Konyalı şehit Üsteğmen Mustafa Çuhadar'ın baba evine taziye ziyaretinde bulunan Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, gazetecilerin "Konya'dan bir şehit daha olduğu söyleniyor. Bilginiz var mı?' sorusu üzerine "

" Şırnak'ın Dereler bölgesinde terör örgütü ile girilen çatışmada Karaman'ın Ermenek İlçesi Yukarıçağlar köyü nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Yunus Berber'in de şehit olduğunu öğrendik. Annesi ve kardeşi Ermenek'te, eşinin ailesi de Konya'da. Arkadaşlarımız onlara ulaşıp, onlarla görüştükten sonra cenaze işlemlerin nerede yapılacağına karar vereceğiz ve ona göre haraket edeceğiz." dedi.

Ermenek Kaymakamı Mehmet Demir de şehit Uzman Çavuş Yunus berber'in ailesini ziyaret ederek taziye ziyaretinde bulunduklarını kaydetti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya - Bir Şehit De Karaman'dan - Son Dakika


Advertisement