Külliye İmamından Kuran Ziyafeti - Son Dakika
Güncel

Külliye İmamından Kuran Ziyafeti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Cumhurbaşkanlığı Külliyesi İmam Hatibi Hafız Mehmet Bilir'in Kuran tilaveti Senai Demirci sunumu Külliye imamından Kur'an-ı Kerim ziyafeti Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Camisi imam hatibi hafız Mehmet Bilir, Muğla'nın Marmaris ilçesinde şehitler için düzenlenen programda Kur'an-ı Kerim okudu.

03.04.2016 15:50

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi İmam Hatibi Hafız Mehmet Bilir'in Kuran tilaveti

Senai Demirci sunumu Külliye imamından Kur'an-ı Kerim ziyafeti

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Camisi imam hatibi hafız Mehmet Bilir, Muğla'nın Marmaris ilçesinde şehitler için düzenlenen programda Kur'an-ı Kerim okudu.

Marmaris Ensar Vakfı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Marmaris Müftülüğü organizasyonuyla bir otelde şehitler için program düzenlendi.

Hafız Mehmet Bilir'in Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlikte, yazar Senai Demirci davetlilere ayetlerden örnekler vererek sunum yaptı.

Marmaris Müftüsü Hasan Ersöz de Kur'an-ı Kerim'in nasıl bir araya toplandığını anlattı.

Marmaris Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin okuduğu hatimlerin dualarının yapıldığı gecede, Bilir ve Demirci'ye katkılarından dolayı çiçek takdim edildi.

Etkinliğe, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Külliye İmamından Kuran Ziyafeti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Külliye İmamından Kuran Ziyafeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • vatandas: Duyun ey ensar vasfıyla uğraşan insanlar duyunda utanin helal olsun ensar vakfina allah razı olsun sehitlerimiz için çok güzel ve onur verici bir organizasyon allah tekrar razı olsun soruyorum şimdi size esnarla uğraşanlar sehitlerimiz için siz ne yaptınız? 1 0 Yanıtla

Advertisement