Mehmetçik'ten Nefes Kesen Hasta Kurtarma Operasyonları - Son Dakika
Güncel

Mehmetçik'ten Nefes Kesen Hasta Kurtarma Operasyonları

Mehmetçik\'ten Nefes Kesen Hasta Kurtarma Operasyonları

Siirt'te ağır kış şartlarında yolları ulaşıma kapalı olduğu için hastaneye gidemeyen hastaların imdadına Mehmetçik yetişti.

16.03.2012 18:10

Siirt'te ağır kış şartlarında yolları ulaşıma kapalı olduğu için hastaneye gidemeyen hastaların imdadına Mehmetçik yetişti.

Pervari ilçesine bağlı köylerde, üç hasta ile felçli bir hastanın duyumunu alan Mehmetçik helikopterle bölgeye gelerek vatandaşları hastaneye ulaştırdı.

Siirt Valisi Musa Çolak, Pervari ilçesi Yapraktepe köyü ile Gümüşören köylerinde ikamet eden ve ağır kış şartları nedeniyle hastaneye gidemeyen 4 kişinin Mehmetçik tarafından helikopterle hastaneye kaldırıldığını söyleyerek, "Pervari ilçesi Gümüşören köyü Sultan mezrasında doğum sonrası kanaması olan Adile Topar ve felçli hasta Sakine Topar köy yollarının kapalı olması nedeniyle, 3. Komando Tugay Komutanlığı'na ait askeri helikopterle hastaneye kaldırıldı. Pervari ilçemize bağlı Yapraktepe köyünde devam

eden elverişsiz hava şartları nedeniyle, karayoluyla hastaneye gidemeyen ve hamile Emine Özay ve aynı köyde hamilelik sırasında düşük yaparak kanaması olan Gülcihan Özay isimli vatandaşlarım da askeri helikopterle hastaneye ulaştırıldı" dedi.

Vali Musa Çolak, tedavi altına alınan vatandaşların sağlık durumlarının iyi olduğunu belirterek,

devletin varlık nedeninin vatandaşa hizmet etmek olduğunu söyledi. Çolak, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin her zaman, her koşulda halkın yanında yer aldığını da sözlerine ekledi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mehmetçik'ten Nefes Kesen Hasta Kurtarma Operasyonları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement