Mesafe 'Engel' Değil.. Nürnberg'den Burdur'deki Engellilere Destek... - Son Dakika
Güncel

Mesafe 'Engel' Değil.. Nürnberg'den Burdur'deki Engellilere Destek...

Mesafe \'Engel\' Değil.. Nürnberg\'den Burdur\'deki Engellilere Destek...

Mesafe 'engel' değil.. Nürnberg'den Burdur'deki engellilere destek... Avrupa Elele Engelliler Konfederasyonu, Engelliler Haftası nedeniyle Münih'te gerçekleştirdiği yardım gecesinin ardından konfederasyonunun merkezi olan Nürnberg'de de bir yardım etkinliği düzenledi.

18.05.2015 14:35

Mesafe 'engel' değil.. Nürnberg'den Burdur'deki engellilere destek...

Avrupa Elele Engelliler Konfederasyonu, Engelliler Haftası nedeniyle Münih'te gerçekleştirdiği yardım gecesinin ardından konfederasyonunun merkezi olan Nürnberg'de de bir yardım etkinliği düzenledi.

Kardelen Salonunda gerçekleşen geceye Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkan vekili Burhan Cahit Karakurt, Meclis Üyesi Ersin Taşoğlu, Maliye Bakanlığı Müşaviri ve Burdur işadamları ve yöneticileri Derneği Başkanı Dr. Ali Asker Demirhan, Nürnberg THY Müdürü Dr. Nuri Osman Hasırcı, Objektif Kültür Derneği Başkanı Murat Ovant, Sanat Yönetmeni Ertuğrul Karakaya ve 300'e yakın hayırsever katıldı.

YILIN ANNESİ SEÇİLDİ MADALYALAR VERİLDİ

Gece, Türkiye'den gelen sanatçı Özlem, Grup Yankı ve Yücel Geçer ile renklenirken, Konfederasyon Başkanı Cengiz Hocazade yaptığı konuşmada, Engellileri topluma kazandırmak adına etkinlikler düzenlediklerin dile getirerek, 11 Adet akülü tekerlekli sandalyeyi Burdur'a ulaştıracaklarını söyledi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz 'de yola engelleri aşmak için çıktıklarını, yollarının Konfederasyon Başkanı Cengiz Hocazade ile kesiştiğini anlatarak, yardımları için teşekkür etti. Engelli Elmas Şentürk yılın annesi seçilirken, hediyesini Burdur Belediye Başkanı Ercengiz'in elinden aldı diğer engellilere de birer madalya verildi. Gecede talihliler ortaya konulan zengin hediyeleri kazanırken, geç saatlere kadar dans edildi ve halay çekildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mesafe 'Engel' Değil.. Nürnberg'den Burdur'deki Engellilere Destek... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement