Milletvekili Yılmaz Helvacıoğlu, Yurt Öğrencilerine Yemek Verdi - Son Dakika
Güncel

Milletvekili Yılmaz Helvacıoğlu, Yurt Öğrencilerine Yemek Verdi

Milletvekili Yılmaz Helvacıoğlu, Yurt Öğrencilerine Yemek Verdi

Ak Parti Siirt Milletvekili Yılmaz Helvacıoğlu, Yetiştirme Yurdunda Kalan Öğrencilere Yemek Verdi.

18.01.2011 14:13  Güncelleme: 14:14

Ak parti siirt milletvekili yılmaz helvacıoğlu, yetiştirme yurdunda kalan öğrencilere yemek verdi.

Polisevinde verilen yemekte öğrencilerle bir araya gelen Helvacıoğlu, "Kurban Bayramında kendilerini yurtlarında ziyaret ettiğimiz öğrencilerimize bir sözüm vardı. Onu yerine getirmekten ve öğrencilerimizle birlikte olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Fırsat buldukça Siirt'te çeşitli sosyal etkinliklere ev sahipliği yapıyoruz. Bunlardan bir tanesini daha bugün gerçekleştiriyoruz. Bu çocuklar bizim çocuklarımız.

Bu çocuklar geleceğimizi inşa edecek yavrularımızdırlar. Özellikle yetiştirme yurtlarında kalan yavrularımızı hiçbir zaman unutmamalıyız. Geleceğimizin sahibi olan nesillerin akılcı yetişmeleri için hükümetimizin büyük çalışmaları var. Bizlerde bu yavrularımızın sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz." dedi.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Milletvekili Helvacıoğlu, bir sonraki sosyal etkinliğinin kendi adına yaptırdığı yurdun öğrencilerle olacağını sözlerine ekledi.

Yoğun mesaisine rağmen zaman ayırıp, kendileriyle yakından ilgilenen Siirt Milletvekili Yılmaz Helvacıoğlu'na teşekkür eden öğrenciler, desteğinin devamını dilediler.

Programa Siirt Valisi Musa Çolak, Ak Parti Siirt Milletvekilleri Yılmaz Helvacıoğlu ve Afif Demirkıran, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Karamık, Adalet Komisyon Başkanı Yıldırım Şafak, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hıfzullah Canpolat ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Milletvekili Yılmaz Helvacıoğlu, Yurt Öğrencilerine Yemek Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement