Murat Boz'dan Ankara'da Metro Sürprizi - Son Dakika
Güncel

Murat Boz'dan Ankara'da Metro Sürprizi

Murat Boz\'dan Ankara\'da Metro Sürprizi

Onbinlerce Ankaralı Murat Boz ile "Yedigün Yaz Konserleri"nde coştu.

29.08.2013 16:00

Yeni neslin gözde starı Murat Boz'un tam 12 şehri gezeceği "Yedigün Yaz Konserleri"nin sekizincisi önceki akşam onbinlerce Ankaralı hayranının katıldığı coşku dolu konser ile tamamlandı. Murat Boz konser alanına giderken metro yolculuğunu tercih ederek tüm ekibini ve Ankaralıları şaşırttı. Karşılarında Murat Boz'u gören yolcular şaşkınlıklarını gizleyemezken, Murat Boz, yolculuk boyunca da hayranları ile fotoğraf çektirdi.

Yedigün Yaz Konserleri kapsamında önceki akşam Ankaralı hayranlarıyla buluşan Murat Boz, en sevilen şarkılarını seslendirdiği konserinde sevenlerine coşku dolu ve keyifli saatler yaşattı.

Konser alanın dolduran yaklaşık 30 bin hayranıyla şarkılarını hep bir ağızdan seslendiren yeni neslin gözde starı Murat Boz, Ankara'nın ardından 31 Ağustos Eskişehir konseri ile Yedigün Yaz Konserleri turnesine devam edecek.

Murat Boz'un Ankara konserinde, Yedigün de eğlenceli ve sürprizlerle dolu dünyasını hissettirerek birbirinden güzel aktivitelere imza attı. Konserin düzenlendiği günden önce Ankara sokaklarında çeşitli aktiviteler ile başlayan eğlence, önceki akşam Murat Boz'un harika performansı ile doruğa çıktı.

Murat Boz, 6 Eylüle kadar devam edeceği "Yedigün Yaz Konserleri" ile Ankara'nın ardından Eskişehir, Samsun, İstanbul ve Gaziantep'deki hayranlarıyla buluşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Murat Boz'dan Ankara'da Metro Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement