Müsiad'ın Onur Günü - Son Dakika
Güncel

Müsiad'ın Onur Günü

Müsiad\'ın Onur Günü

İnegöl Şubesi Hizmet Binasının Temeli, MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan'ın Da Katıldığı Törenle Atıldı.

25.06.2010 18:22  Güncelleme: 18:26

Belediye tarafından, Ahmet Türkel Çevre Yolu kenarında Deydinler köprüsü mevkiinde tahsis edilen 2 bin 98 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilecek olan, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İnegöl Şubesi hizmet binasının temeli, MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan'ın da katıldığı törenle atıldı.

Zemin katı 312 metrekare olup, 3 katlı ve toplamda bin 42 metrekare kapalı alana sahip olacak şekilde inşa edilecek hizmet binasının içerisinde 135 kişilik konferans salonu, başkanlık odası, açık ve kapalı görüşme alanlarının yer aldığı bir kafeterya, 22 kişilik özel toplantı salonu, 5 adet sektör kurulları odası, dinlenme salonu, Genç MUSİAD çalışma salonu, genel sekretarya ve sekreter odalarının bulunacağı, toplam maliyetinin 600-700 bin TL olacağı ve 1.5 yılda tamamlanacağı bildirildi.

43 İLDEN DAHA BÜYÜK BİR İLÇE

Belediye Başkanı Alinur Aktaş konuşmasında, "Bir ilçe düşünün, 700 milyon Dolar ihracat rakamlarına ulaşmış, Organize Sanayi Bölgesi, aynı zamanda ikinci OSB çalışmaları yapılan, 162 bin merkez nüfusu, 4 belde ve 91 köyle beraber toplam 220 bin nüfusa sahip, Türkiye'nin 43 ilinden daha büyük bir ilçe, Anadolu'nun çeşitli bölgelerinden gelen insanların oluşturduğu bir küçük İstanbul, mobilyası, son 7 yılda 30'dan fazla okul inşaatı yapmış, sosyal ve kültürel faaliyetleri her geçen gün artan ilçe.

İl olmakla ilgili ne gibi özelliklerimizin olduğunu cümle âleme göstereceğiz inşallah. Bu binada, İnegöl ihracatının ve mobilyasının geliştirilmesi adına çok değerli toplantılar yapılacağına inanıyorum" dedi.

BİNAYI DEĞER YAPAN İÇERİSİNDE YAPILAN HİZMETLERDİR

MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan'da konuşmasında, "204 üyemize çok güzel bir mekânda MÜSİAD sitesi oluşturuyoruz. Kendi yerini yapma projesini başlattık. Çünkü İnegöl Bursa şubesinden ayrılarak kendi şubesini kurdu. Şimdide inşallah kendi yerini yapıyor. Boynuz kulağı geçiyor. Yeni yerin bütün İnegöllülere hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

İNEGÖL MARKA OLDU

İnegöl'ün Osmanlı imparatorluğunun kurulduğu yer olduğunu belirterek konuşmasına başlayan İstanbul Ticaret Odası Başkanı Murat Yalçıntaş, "Osmanlı'nın temeli burada atıldı. İnegöl, tüm Türkiye'nin parlayan bir yıldızıdır.

İnegöl, birçok ilden çok daha fazla bir ekonomik potansiyele sahiptir. İnegöl'ün girişimcileri, İnegöl'ü bu noktaya kadar taşıdılar. İnegöl marka oldu. İnegöl'ü, mobilya sektöründe diğer bölgelerin önüne geçiren iki avantajı, tasarım konusunda birinciliği, ikinciliği, üçüncülüğü kimseye bırakmıyor, diğer firmaların metrekare bazında üretimine karşın İnegöl, müşteri isteğine göre üretim yapıyor" dedi.

TÖRENE YOĞUN KATILIM

Törene, AK Parti Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı, Kaymakam Durmuş Gençer, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başsavcı Mehmet Demirel, MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Murat Yalçıntaş, Bursa Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Parseker, Emniyet Müdürü Ahmet Alaağaçlı, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Hasan Çepni, AK Parti İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, SP İlçe Başkanı Bahri Urgun, SP Belediye Meclis Üyeleri, bazı Oda ve Dernek Başkanları, Muhtarlar ile MÜSİAD üyeleri katıldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Müsiad'ın Onur Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement