Öğrenci İşleri? Filminin Brüksel Galası Büyük İlgi Gördü - Son Dakika
Güncel

Öğrenci İşleri? Filminin Brüksel Galası Büyük İlgi Gördü

Öğrenci İşleri? Filminin Brüksel Galası Büyük İlgi Gördü

?Öğrenci İşleri? filminin Brüksel Galası Büyük İlgi Gördü Belçika'da Vizyona giren 'Öğrenci İşleri' Filmin Brüksel galası büyük ilgi gördü.

02.06.2015 16:26

?Öğrenci İşleri? filminin Brüksel Galası Büyük İlgi Gördü

Belçika'da Vizyona giren 'Öğrenci İşleri' Filmin Brüksel galası büyük ilgi gördü. Galaya katılan Filmin başrol oyuncusu Fırat Tanış ile Durmuş Ünal, filmin yapımcısı Yusuf Kulaksız, seyircilerle birlikte filmi izledi. Filmin sonunda oyuncular ayakta alkışlanarak, kendilerine çiçekler verildi ve izleyiciyle birlikte fotoğraf çekindiler.

Film sonrası salondan çıkan sinemaseverler, filmi mükemmel bulduklarını dile getirdiler. Filmin aile ile rahatça izlenebilir ve komedi içerikli olmasının çok güzel olduğuna dikkat çektiler.

'FİLMİ SİNEMADA İZLEYİN'

Film Galasından sonra DHA'ya konuşan oyuncu Fırat Tanış 'Karadenizli taklidi yapan, Türkiye'de hiç olmayan biri. İnsanlıkta uzak bir müteahhit, gördüğü her güzel binayı AVM yapmaya çalışan birini oynuyorum. İnsanlar gelsinler izlesinler, eğlenerek salondan çıkacaklar, keza öyleydi. Filmi bir de sinemada izleyin. Evde internetten izlemeyin. Hababam Sınıfı ile anılıyor olmak harika bir şey, fakat o büyük bir iddia olur, onunla anılmak güzel' dedi.

Öğrenci İşleri filminin oyuncusu ve Belçika'daki genç iş adamı Durmuş Ünal 'Ben güzel bir şey ortaya çıktığını düşünüyorum, fakat bire bir taklitler hoş değil. Hababam Sınıfı, Hababam Sınıfı Aktörleri ve konularıyla, o günkü şartlarıyla güzel. Biz bunu geliştirmeliyiz, orada kalmamalıyız. Biz üzerimize düşeni yaptığımıza inanıyorum, artık söz seyircinin. Ben bizi destekleyen, bizi yalnız bırakmayan, arkadaşlarıma dostlarıma herkese özel teşekkür ediyorum' dedi.

Filmin yapımcısı Yusuf Kulaksız 'Başlarken biraz tereddütlerimiz vardı, Avrupalı Türklerin filme bakışı nasıl olur diye. Brüksel bunun en iyi anlaşıldığı yerlerden biri oldu. Belçika'daki Türkler sinemaya ve filme gayet ilgili bunu önceden biliyorum. Bütün esprileri anladılar, ailece geldiler ve ailece eğlendiler ve gördüğüm kadarıyla keyif aldılar' dedi.

Brüksel'de Öğrenci İşleri Filminin galasına katılan vatandaşlar filmi çok başarılı bulduklarını, gayet güzel ve komik olduğunu, ailece hep birlikte izlenebilinecek bir film olduğunu ve herkese tavsiye ettiklerini dile getirdiler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Öğrenci İşleri? Filminin Brüksel Galası Büyük İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement