Öğüt'ten, Tarhan ve Hamşioğlu'na Destek Çağrısı - Son Dakika
Güncel

Öğüt'ten, Tarhan ve Hamşioğlu'na Destek Çağrısı

Öğüt\'ten, Tarhan ve Hamşioğlu\'na Destek Çağrısı

Öğüt, Tarhan, Kösali ve Hamşioğlu Diğor ve Kelkitlilere gitti.

03.02.2014 10:30

CHP Darıca İlçe Örgütü tarafından organize edilen Diğor Başköy Derneği ve Gümüşhane Kelkitliler Dernek ziyaretine CHP Ardahan milletvekili Ensar Öğüt, CHP Büyükşehir Belediye başkan Adayı Tahsin Tarhan, Darıca Belediye başkan Adayı Cengiz Hamşioğlu, ilçe Başkanı Selman Kösali ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Belediye başkan Aday Adayı Yakup Törk katıldı.CHP Milletvekili Ensar Öğüt, CHP adayları Tarhan ve Hamşioğlu'na kefil olduğunu dile getirerek destek çağrısında bulundu.Toplantıya Belediye başkan Aday Adayı Yakup Törk de katıldı.

CHP heyeti, ilk olarak Digor Başköy Derneğini ziyaret etti. Dernek başkanı Abdurrahman Ada ve yönetim kurulu tarafından samimi bir şekilde karşılandı. Buradaki toplantıda konuşan CHP İlçe Başkanı Selman Kösali hem hükümet hem Büyükşehir hem de Darıca Belediyelerine yüklenerek, Darıcalılar olarak bizi hizmet yapmayarak mağdur ettiler" dedi.

BİRKAÇ UCUBE DIŞINDA BİR ŞEY YOK

CHP Darıca Belediye başkan Adayı Cengiz Hamşioğlu, Kocaeli Büyükşehir Darıca için proje yapmadı. Ağabey rolünü oynayamadı. Darıca belediyesi de üretken olamadı. Ucube bir kültür merkezi ve büyük paralara mal olan sözde kent giriş kapısı ve saat kuleleri dışında

YAŞANABİLİR VE TURİZM KENTİ

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan ise, Büyükşehir Belediyesine yüklenerek, geçmişte yapılan hizmetlerin arkasına saklanarak bugünlere geldiklerini, kendileri döneminde yapılan projelerin satıldığı ve paraların heba edildiğini, Büyükşehir kasasına giren büyük paralara rağmen elle tutulur projeler üretilemediğini söyledi.

Tarhan, "Açık, şeffaf, dürüst üretken ve projeyi bir anlayışla yola çıktık. Kentin her köşesini planladık. Köyle kent arası, çarpık bir Kocaeli ortaya çıkardılar. Geçmişte parlayan yıldızları söndürdüler. Ayrımcılık yaptılar. Bölgeler arasında dengeli hizmetler üretemediler. İşsizlik, ulaşım sıkıntısı, çevre sorunları dizboyu. Bunun altından biz kalkabiliriz. Çok sıkıntı çekecek olsakta, Kocaeli'de yeni bir dönem başlatacağız. Bunun için herkesin desteğini istiyorum" diye konuştu.
Tarhan özellikle Darıca- Tuzla sahil yolu ile 14 kilometrelik Darıca sahili üzerinde durarak, Bayramoğlu'nun kendi yönetimlerinde turizm ve kültür kenti olacağını söyledi.

KUL HAKKI YİYORLAR

CHP Ardahan milletvekili Ensar Öğüt ise, Ankara'dan özellikle bu toplantılar için geldiğini ifade ederek, hükümetin yolsuzluları, kul hakkı yemesi gibi konuları örneklerle anlattı. Ülkede kardeşliğin ve barışın sağlanması, demokrasinin rahatlaması ve hukukun yeniden tesis edilmesi için Kemal Kılıçdaroğlu'nun başbakan olması gerektiğini anlattı. Öğüt, Tahsin Tarhan ve Cengiz Hamşioğlu'nun Kocaeli ve Darıca'da başarılı hizmetler yapacağını ifade ederek, "Bu iki arkadaşıma da kefilim. Kocaeli'yi AKP'den kurtarmak için herkesten ve siz hemşehrilerimden destek vermenizi istiyorum. Sadece sizin desteğiniz değil, komşularınızın desteğini de alın"diye çağrıda bulundu.

İLÇEDE NE HAMAM NE TUVALET VAR

CHP heyetinin ikinci Durağı Gümüşhane Kelkitliler Derneği oldu.CHP'liler Kelkitliler Dernek başkanı Cihan Kaya tarafından karşılandı. İlk olarak konuşma yapan Hamşioğlu, Darıca belediyesine yüklenirken,"bırakalım büyük projeleri ve kentin imar açısından yaşadığı büyük sıkıntıları, öyle bir ilçe düşününki, caddelerinde bir tuvaleti bile yok. Bir ilçede bir hamam bile yok."diyerek Darıca'nın ilginç bir durumuna dikkat çekti.

İŞSİZLİK VE AYRIMCILIĞA SON

Tarhan'da özellikle bu bölgeden çıkmış, Beylikbağı'nın arka sokaklarından sanayiciliğe kadar yükselmiş, bölgeye hizmetleri olmuş biri, Büyükşehir adayı olarak karşılarına geldiğini, hemşehrilerinden oy değil destek beklediğini söyledi. Tarhan, neden kendilerine oy vermeleri gerektiğini örneklerle anlattı. İşsizliğe, ayrımcılığa, çevre katliamlarına, adam kayırmaya ve israfa son vermek için yola çıktığını, en büyük desteği de hemşehrilerinden beklediğini vurguladı.
CHP Ardahan milletvekili Ensar Öğüt'te yaptığı konuşmada, Tarhan ve Hamşioğlu ekibine sahip çıkılmasını istedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Öğüt'ten, Tarhan ve Hamşioğlu'na Destek Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement