Ölüm, Halı Sahada Yakaladı - Son Dakika
Güncel

Ölüm, Halı Sahada Yakaladı

Ölüm, Halı Sahada Yakaladı

Ümraniye'de bir halısahada kalp krizi geçiren genç, arkadaşlarının gözü önünde can verdi.

29.03.2012 01:48  Güncelleme: 19:11

Kadıköy'deki bir büfede çalışan Muhittin Kılıç (26) Ümraniye Çakmak Mahallesi, Akdeniz Caddesi, Dere Sokak'ta bulunan bir halı sahada top oynamak için arkadaşlarıyla buluştu.

Edinilen bilgiye göre saat 21.00 sıralarında maça başlayan Muhittin Kılıç arkadaşlarının 'Sen çok koşma' uyarılarını dinlemedi. Maçın ilk yarısı bitmeden rahatsızlanan Muhittin Kılıç yere yığıldı. Kılıç'ın düşüşünü şaşkınlıkla izleyen arkadaşları hemen ambulans çağırdı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Kılıç'a müdahale etmeye başladı. Kılıç'a monitör bağlanan sağlık ekipleri kalp masajı yapmaya başladı. Dakikalarca süren müdahaleye rağmen Kılıç hayata döndürülemedi. İlk belirlemelere göre Kılıç'ın kalp krizi geçirdiği bildirildi.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER

Acı haberi alan Kılıç'ın yakınları halı sahaya geldi. Kılıç'ın cansız bedenini halı sahada ceza sahası çizgisinin üzerinde gören yakınları sinir krizleri geçirdi. yakınlarını arkadaşları güçlükle yatıştırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri sağlık ekipleri ile birlikte incelemelerde bulunduktan sonra, Kılıç'ın cenazesi Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

"FUTBOLU ÇOK SEVERDİ"

Muhittin Kılıç'ın ağabeyi Murat Kılıç'ın 10 yıl önce kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği babasının da kalp hastası olduğu öğrenildi. Arkadaşları, Muhittin Kılıç'ın geçen hafta yine arkadaşlarıyla aynı halı sahada top oynadığı rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı, burada kendisine şekerinin düştüğünü için baygınlık geçirdiğinin söylendiği belirtildi. Beraber maç yaptığı bir yakını, "Biraz heyecanlı oynardı. Futbolu çok severdi. Bir ara durdu. Ne oldu diye sorduk, 'Ben kendime geleceğim' dedi, o arada yığıldı kaldı." dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ölüm, Halı Sahada Yakaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement