Sahur Programlarına Önemli Konuklar - Son Dakika
Güncel

Sahur Programlarına Önemli Konuklar

Sahur Programlarına Önemli Konuklar

Beylikdüzü Belediyesi düzenlenen sahur programlarında önemli isimleri ağırlamaya devam ediyor.

11.08.2012 14:47

Ramazan Kasabası'nda Başkan Uzun'un bu seferki sahur konukları, AK Parti İstanbul Milletvekili Halide İncekara ve AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Gıyaseddin Gergin oldu.

Beylikdüzü Belediyesi'nin geleneksel AK Parti İlçe Başkanı Av İbrahim Bülbüllü ve Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın ve Efrahim Yeşil'in de katıldığı programa ilgi yoğundu. Beylikdüzü halkının büyük ilgi gösterdiği Milletvekili İncekara ve İl Gençlik Kolları Başkanı Gergin önce Beylikdüzü Etkinlik Alanı'ndaki Ramazan Kasabası'nı gezerek vatandaşlarla görüştü, daha sonra da sahur yaptı.

Ramazan'ın paylaşma ve bereket ayı olduğunu ifade eden Başkan Uzun; "öncelikle bu saatte burada olduğunuz için her birinize teşekür ediyorum. Bu sene yine Ramazan ayının bereketi ve feyzinden beraberce istifade ediyoruz. Ramazan Ayı'nın tüm vatandaşlarımıza, tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyor, daha nice iftar ve sahur sofralarında buluşmayı gönülden istiyorum" dedi.

Ramazan ayındaki gönül sofralarının öneminden bahseden Milletvekili İncekara ve İl Gençlik Kolları Başkanı Gergin ise Başkan Uzun'a sahur yemekleri ve hizmetleri nedeniyle teşekkür etti.

MİLLETVEKİLİ İNCEKARA'DAN BEYLİKDÜZÜ'NE TAM NOT…

Sahur Programının ardından AK Parti İstanbul Milletvekili Halide İncekara ile birlikte Beylikdüzü'nü gezen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, göreve geldiği günden bugüne kadar gerçekleştirdiği projeleri İncekara'ya tanıttı. BaşkanYardımcıları İsmail Yalçın ve Efrahim Yeşil'in de hazır bulunduğu gezide Başkan Yusuf Uzun, Beylikdüzü'nün her geçen gün daha fazla büyüdüğünü ve cazibe merkezi haline geldiğini dile getirdi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Halide İncekara ise Beylikdüzü'ne her gelişinde biraz daha gelişmiş bulduğunun altını çizerek, "onlarca yatırım ve hizmet için Yusuf Bey'i tebrik ediyoruz, kendisine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sahur Programlarına Önemli Konuklar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement