Şair Abdurrahim Karakoç'u Anma Günü Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Şair Abdurrahim Karakoç'u Anma Günü Etkinliği

Şair Abdurrahim Karakoç\'u Anma Günü Etkinliği

"Türk Şiirinin ve İdealizminin Son Efsanesi Abdurrahim Karakoç'u Anma Günü" etkinliği düzenlendi.

19.11.2012 14:22

Belediye Meclis Salonunda düzenlenen etkinliğe, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Hatay Vali Yardımcısı Şahin Bayhan, Yayladağı Belediye Başkanı M.Kemal Dağıstanlı, Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yelkaya, Yazarlar Sanatçılar Birliği Genel Başkanı Hayrullah Eraslan, Yazarlar Sanatçılar Birliği İl Başkanı Ali Parlak, akademisyenler ve şiirseverler katılım gösterdi.

Etkinlikte, geçtiğimiz Haziran ayında hayatını kaybeden Türk halk şiirinin son halkası ünlü şair Abdurrahim Karakoç'un anıldığı, Selçuk Üniversitesi'nden Yrd. Doç. Dr. Enderhan Karakoç, MKÜ Ziraat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Abdurrahman Yiğit, Doç. Dr. Mehmet Önal ve araştırmacı-yazar Osman Aytekin'in oturum yöneticiliği, konuşmacı olarak yer aldıkları panel düzenlendi. Panelistler ve katılımcılar merhum şair Abdurrahim Karakoç'un hayatını, düşüncelerini ve şiirlerini bir kez daha yad etme ve anma imkanı buldular. Buluşmanın sonunda etkinliğe katılım gösterenlere birer teşekkür belgesi verildi.

Yazarlar Sanatçılar Birliği Genel Başkanı Hayrullah Eraslan ve Yazarlar Sanatçılar Birliği İl Başkanı Ali Parlak panele katkılarından ötürü Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'a ve Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yelkaya'ya teşekkür ettiklerini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şair Abdurrahim Karakoç'u Anma Günü Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement