Saraçoğlu'nda Aziz Yıldırım Taklidi - Son Dakika
Güncel

Saraçoğlu'nda Aziz Yıldırım Taklidi

Saraçoğlu\'nda Aziz Yıldırım Taklidi

Aziz Yıldırım'ın tercüman Samet'le birlikte yaptığı açıklamaların yankısı, sanal alemde hızla esmeye devam ediyor.

12.10.2012 07:35  Güncelleme: 16:07

Almanya'daki maça giderken havalimanında yanına Alex'in tercümanı Samet Güzel'i alarak açıklama yapan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın o açıklamalarının yankısı, sanal alemde hızla esmeye devam ediyor..

"DOĞRU MU SAMET; SÖYLE"

Aziz Yıldırım'ın "Doğru mu Samet, söyle.." sözleri adeta bir replik olurken o açıklama biçimi sanal alemde adeta bir bomba etkisi yaratmış ve milyonlarca görsel yoruma neden olmuştu. "Doğru mu Samet, söyle.." rüzgarı sosyal paylaşım sitelerinde tüm hızıyla devam ederken son atak, Fenerbahçeli kadınlardan geldi..

FENERBAHÇELİ KADINLAR DA OLAYA KATILDI

Sadece kadın ve çocukarın alındığı Şükrü Saraçoğlu'daki Fenerbahçe-Beşiktaş maçına gelen Fenerbahçeli kadınların çektiği bu video da internette izlenme rekoru kırdı.

Görüntülerde tribündeki Fenerbahçeli iki kadın taraftar, Aziz Yıldırım ve Samet Güzel'i canlandırıyor. Aziz Yıldırım rolündeki taraftar, Yıldırım'ın "Bir takımda bir oyuncu, başkanın üstüne çıkarsa ya başkan gider ya da futbolcu gider. 3 dakikada karar verdim, gitti" şeklindeki sözlerini tekrarlayıp yanındaki arkadaşına dönüyor; "Doğru mu Samet?"

İşte sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla arkadaş grupları arasında elden ele dolaşan o video.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Saraçoğlu'nda Aziz Yıldırım Taklidi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement