Şehit Ahmet Bozkurt İçin Askeri Tören Düzenleniyor - Son Dakika
Güncel

Şehit Ahmet Bozkurt İçin Askeri Tören Düzenleniyor

Şehit Ahmet Bozkurt İçin Askeri Tören Düzenleniyor

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde düzenlenen saldırıda şehit düşen Gaziantepli Uzman Çavuş Ahmet Bozkurt için askeri tören düzenleniyor.

04.09.2012 13:13  Güncelleme: 13:15

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçe merkezindeki güvenlik noktalarına teröristlerce uzun namlulu silah ve roketatarlarla düzenlenen saldırıda şehit düşen Gaziantepli Uzman Çavuş Ahmet Bozkurt için askeri tören düzenleniyor.

Beytüşşebap ilçe merkezinde kamu kurum ve kuruluşları ile güvenlik noktalarına bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan hain saldırıda 10 güvenlik görevli şehit düşmüştü. Gaziantepli şehit Ahmet Bozkurt'un (24) Türk bayrağına sarılı tabutu cenaze namazının kılınacağı ve askeri törenin düzenleneceği Bahaeddin Nakıboğlu Camii'ne getirildi. Şehit Bozkurt için dualar edildi. Şehidin yakınları ve cenaze törenine katılanlar, şehidin Türk bayrağına sarılı tabutunun getirilişi sırasında gözyaşı döktü. Anne Rabia Bozkurt ve baba Ali Bozkurt metanetini korumaya çalışırken, şehidin tabutuna sarılan bazı yakınları baygınlık geçirdi. Fenalaşan şehit yakınlarına ilk müdahaleyi tören alanında bulunan sağlık ekipleri yaptı. Şehit Bozkurt'un cenazesi, öğle namazına müteakip düzenlenecek askeri törenin ardından Asri Mezarlığı'nda toprağa verilecek. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Ahmet Bozkurt İçin Askeri Tören Düzenleniyor - Son Dakika


Advertisement