Şırnak Istanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Silopi'ye Oturma Bankı - Son Dakika
Güncel

Şırnak Istanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Silopi'ye Oturma Bankı

Şırnak Istanbul Büyükşehir Belediyesi\'nden Silopi\'ye Oturma Bankı

Istanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Silopi'ye oturma bankıMehmet Selim YALÇIN/SİLOPİ (Şırnak), (DHA)-İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi, kardeş belediyesi olan Şırnak'ın Silopi İlçe Belediyesi'ne 46 adet oturma bankı gönderdi.

20.12.2016 14:23

Istanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Silopi'ye oturma bankı

Mehmet Selim YALÇIN/SİLOPİ (Şırnak), (DHA)-

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi, kardeş belediyesi olan Şırnak'ın Silopi İlçe Belediyesi'ne 46 adet oturma bankı gönderdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Doğu ve Güneydoğu'da görevlendirme yapılan Hakkari, Silopi, İdil, Cizre, Sur, Silvan ve Hani belediyeleri ile "kardeş şehir" olarak protokol imzalamış ve kardeş belediyelerle işbirliği içerisinde başlattığı yardım sürüyor. İBB, bu kapsamda Silopi Belediyesi'ne 46 adet oturma bankı gönderdi. Parçalar halinde gönderilen ve Silopi Belediyesi kademesinde birleştirilen oturma bankaları yerleştirilmek üzere okul, hastane, sağlık ocakları ve park alanlarına gönderildi.

Bankların park, hastane ve sağlık ocakları bahçesine monte işlemlerine başlandı. Silopi Devlet Hastanesi'nde staj yapan Ferhat Bostancı, öğle arasında oturduğu bankta yardımı yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Öte yandan Silopi Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ökten, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ettiğini belirterek, "İlçemize hizmetlerimiz devam ediyor. Kardeş Şehir projesi ile güzel projelerimizi hayata geçireceğiz. Bu çerçevede bize yardımlarını esirgemeyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak Istanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Silopi'ye Oturma Bankı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement