Şırnak'ta Darbeci Askerlerin Merkeze Girmesi Böyle Önlendi - Son Dakika
Güncel

Şırnak'ta Darbeci Askerlerin Merkeze Girmesi Böyle Önlendi

Şırnak\'ta Darbeci Askerlerin Merkeze Girmesi Böyle Önlendi

Şırnak'ta darbeci askerlerin merkeze girmesi böyle önlendiDarbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesi Şırnak'ta yaşananların yeni görüntüleri ortaya çıktı.

22.07.2016 16:00

Şırnak'ta darbeci askerlerin merkeze girmesi böyle önlendi

Darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesi Şırnak'ta yaşananların yeni görüntüleri ortaya çıktı. Şehir merkezine girmek isteyen tanklar ve askeri birlikler, polis ekipleri tarafından durduruldu.

Darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesi Çakırsöğüt 1. Komando Tugayı'ndan çıkan darbeci askerler ve ve tanklar MOBESE kameraları tarafından görüntülendi. Şırnak şehir merkezine girmek isteyen darbeci askerlerin konvoyu şehir girişinde çok sayıda polis ekibi tarafından durduruldu. Bu sırada polis ekipleri ile darbeci askerler karşı karşıya geldi. Konvoyda bulunan Kobra araçlarının silahları emniyet güçlerine doğrultuldu. Şırnak TEM Şube Müdürü ve polis ekiplerinin yolu açmaması üzerine bulunduğu kobra aracından inerek şube müdürünün yanına gelen Çakırsöğüt 1. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Osman Gürcan konvoy ile Şırnak il merkezine girmek istediğini belirtti. Şırnak şehir merkezine giremeyen darbeci askerler, polis ekiplerinin kontrolü altında çevreyolu üzerinden 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'na götürüldü.

Darbeci askerlerin oluşturduğu konvoyun başında bulunan Tuğgeneral Ali Osman Gürcan ve çok sayıda asker gözaltına alındı. Gürcan darbe girişimi soruşturması kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak'ta Darbeci Askerlerin Merkeze Girmesi Böyle Önlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement