Şırnak'ta Hendekler Kapatılıyor - Son Dakika
Güncel

Şırnak'ta Hendekler Kapatılıyor

Şırnak\'ta Hendekler Kapatılıyor

Şırnak'ta hendekler kapatılıyor ŞIRNAK kent merkezinde terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyeleri tarafından kazılan hendekler, polisler tarafından düzenlen operasyonla kapatılırken gerginlik çıktı.

16.10.2015 12:03

Şırnak'ta hendekler kapatılıyor

ŞIRNAK kent merkezinde terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyeleri tarafından kazılan hendekler, polisler tarafından düzenlen operasyonla kapatılırken gerginlik çıktı. Hendek ve barikatların etrafında bulunan patlayıcılar fünye ile kontrollü bir şekilde patlatılırken, zaman zaman silah ve patlama sesleri yükseldi.

Merkez Yeni Mahalle'de YDG-H'liler tarafından polislerin mahalleye girmesini engellemek amacıyla sokak başlarına kazılan hendekler düzenlenen operasyonlar ile kapatılıyor. Sabahın erken saatlerinde mahallenin etrafını zırhlı araçlarla saran polisler, mahalleye hakim noktalara keskin nişancılar yerleştirdikten sonra hendekleri kapatma çalışması başlattı. Sokaklarda bulunan hendek ve barikatların etrafında bulunan patlayıcılar fünye ile kontrollü bir şekilde patlatılırken, hendekler zırhlı kepçeler ile kapatılıyor. Mahalle'den zaman silah ve patlama sesleri yükselirken şehrin diğer mahallelerinde gergin bir bekleyiş devam ediyor.

HDP Şırnak milletvekillileri Aycan İrmez, Leyla Birlik ve Ferhat Encü ise çatışmaları durdurmak için Yeni Mahalle'de beklerken, polisler Milletvekillerinin mahalleye girmesine izin vermiyor. Yeni mahallede bulunan operasyondan dolayı, Cizre Caddesi trafiğe kapatılırken, hastaneye gitmek isteyen vatandaşlar ise çevre yolunu kullanıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak'ta Hendekler Kapatılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement