T3 Vakfı, Ramazan Bayramı öncesinde Darülaceze ve huzurevlerine ziyaret gerçekleştirdi - Son Dakika
Güncel

T3 Vakfı, Ramazan Bayramı öncesinde Darülaceze ve huzurevlerine ziyaret gerçekleştirdi

T3 Vakfı, Ramazan Bayramı öncesinde Darülaceze ve huzurevlerine ziyaret gerçekleştirdi

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı), Ramazan Bayramı öncesinde Darülaceze ve huzurevlerine bayram ziyareti gerçekleştirdi. İstanbul, Ankara, Erzincan, İzmir, Trabzon, Karaman, Tunceli, Gaziantep, Erzurum, Antalya, Samsun, Sivas, Isparta, Sakarya, Bartın, Manisa, Artvin, Van olmak üzere toplam 18 ilde ziyaretler yapıldı. Ziyaretlerde atölye etkinlikleri düzenlendi, konuşmalar yapıldı ve bayram hediyeleri verildi.

07.04.2024 12:25  Güncelleme: 12:27

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Ramazan Bayramı öncesinde Darülaceze ve huzurevlerine bayram ziyareti gerçekleştirdi.

Vakıftan yapılan açıklamaya göre, İstanbul, Ankara, Erzincan, İzmir, Trabzon, Karaman, Tunceli, Gaziantep, Erzurum, Antalya, Samsun, Sivas, Isparta, Sakarya, Bartın, Manisa, Artvin, Van olmak üzere toplam 18 ilde bayram ziyareti yapıldı.

İstanbul'da Darülaceze'deki program atölyelerle başladı, T3 Vakfı çalışanları ve gönüllüleri, ahşap boyama ve ebru atölyesi düzenledi.

Atölye etkinliklerinin tamamlanmasının ardından Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci ve T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Elvan Kuzucu Hıdır konuşma yaptı. Cebeci, Darülaceze ziyareti için T3 Vakfı'na teşekkürlerini iletti. Hıdır ise Darülaceze'nin sakinlerine T3 Vakfı adına hürmetlerini sundu.

Konuşmaların ardından müzik dinletisi yapıldı ve T3 Vakfı çalışanları ile gönüllüleri, Darülaceze'deki büyüklere bayram hediyelerini verdi.

Bayram ziyareti toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel T3 Vakfı, Ramazan Bayramı öncesinde Darülaceze ve huzurevlerine ziyaret gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement