Türkiye Halkoyunları Grup Finalleri Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Türkiye Halkoyunları Grup Finalleri Sona Erdi

Türkiye Halkoyunları Grup Finalleri Sona Erdi

Hafta sonu Tatvan'da yapılan Türkiye Halkoyunları grup finalleri sona erdi.

30.04.2013 10:05

Güzel bir havada geçen finallere Halkoyunları Federasyonu Başkanı Hayri Gürhan Ozanoğlu, Türkiye Halkoyunları Federasyonu 2. Başkanı Remzi Kaya ve Federasyondan birçok yetkili katıldılar.

Finallerden sonra Federasyon Başkanı Hayri Gürhan Ozanoğlu şunları ifade etti; bu organizasyona ev sahipliği yapan tüm Bitlis halkına bütün içtenliğimle teşekkür ediyorum. Genç kardeşlerimiz çeşitli oyunları en iyi şekilde sergilemek için mücadele ettiler. Başta kafile başkanlarını, gelen ekiplerin hocaları ve genç kardeşlerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca bizi en güzel şekilde ağırlayan Bitlis Valisi Veysel Yurdakul beyefendiye, Tatvan Kayamakamı Murat Erkan beyefendiye, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bilal Dağdağan beyefendiye ve organizayonda emeği geçen herkese bütün içtenliğimle teşekkür ediyorum.

Türkiye Halkyounları Federasyonu Bitlis İl Temsilcisi Metin Yasak ise şunları ifade etti; grup müsabakaları çok harika bir havada geçti. Alnımızın akıyla bu müsabakaların Bitlis'te tamamlanmasını sağladık. Bu ve benzer organizasyonların daha sık ilimizde yapılması için çalışmalarımız devam edecektir. Şeklinde konuştu.

Türkiye Halkoyunları Federasyonu Basın Kurulu Üyesi Serdar Durer ise şunları ifade etti; bu organizasyondan alnımızın akıyla çıkarak ilimizin bu ve benzer organizasyonları rahatlıkla yapabileceğini göstermiş olduk. Türkiye Finallerinin de Bitlis'e alınması için bundan sonraki süreçte çalışmalarımız devam edecek.

Bu grup müsabakalarında bizleri yalnız bırakmayan başta Bitlis Halkı olmak üzere, Sayın Valimiz Veysel Yurdakul'a, federasyon başkanımız Hayri Gürhan Ozanoğlu'na, federasyon as başkanımız Remzi Kaya'ya, federasyonumuzun değerli yöneticilerine, Tatvan kaymakamı Murat Erkan'a, Tatvan Belediye Başkanı Abdullah Ok'a, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Güven'e, Tatvan Ticaret ve Sanayi odası başkanı Bilal Dağdağan'a, İnşaat mühendisi Cengiz Şahin'e, Bölge Koordinatörü Ali Eskin'e, Federasyonumuzun Teknik Kurul Üyesi Erkan Çiçek'e, Eğitim yöneticisi Maşallah Sönmez'e, değerli kafile başkanlarına, gelen halkoyunları hocalarımıza, halkoyunlarını bizlere en güzel şekilde sergileyen genç kardeşlerimize, basınımızın değerli elemanlarına, organizayonda emeği geçen herkese şükran ve minnet borçluyuz. Dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye Halkoyunları Grup Finalleri Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement