Turnuva'da Sandoz 1 Takımı Şampiyon Oldu - Son Dakika
Güncel

Turnuva'da Sandoz 1 Takımı Şampiyon Oldu

Turnuva\'da Sandoz 1 Takımı Şampiyon Oldu

Kurumsal şirket çalışanlarından oluşan futbol takımlarının katılımıyla organize edilen Business Cup, bu yıl da İstanbul, Ankara, Konya ve İzmir'de gerçekleşti.

17.12.2013 12:03

"BUSINESS CUP" ŞİRKETLER ARASI FUTBOL TURNUVASINDA SANDOZ 1 TAKIMI ŞAMPİYON OLDU

Kurumsal şirket çalışanlarından oluşan futbol takımlarının katılımıyla organize edilen Business Cup, bu yıl da İstanbul, Ankara, Konya ve İzmir'de gerçekleşti. Her ilde 20 takımın katıldığı organizasyon Sandoz 1 takımının şampiyonluğu ile sonuçlandı.

Kurumsal şirket çalışanlarından oluşan futbol takımlarının katılımıyla organize edilen Business Cup futbol turnuvası, bu yıl da Türkiye'nin önemli şirketlerinin katılımıyla gerçekleşti. Ekim-Aralık ve Nisan-Haziran olmak üzere yıl da iki dönem organize edilen turnuva bu yıl da İstanbul, Ankara, Konya ve İzmir'de düzenlendi.

Aralarında Sandoz, Turkcell Teknoloji, Aselsan, Medya Takip Merkezi (MTM), Anadolu Sigorta, Ak Sigorta, ISS, Doğtaş gibi çok çeşitli sektörlerden şirketlerin katıldığı futbol turnuvası Sandoz 1 takımının şampiyonluğu ile sonuçlandı.

Sandoz 1 takımı yarı finalde İzmir Şampiyonu Kod-A Bilişim'i 2-0 mağlup ederek finalde Ankara Şampiyonu Aselsan ile karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen maç sonucunda Sandoz 1 takımı şampiyonluk kupasını almaya hak kazandı.

Business Cup Futbol Turnuvası, bu alandaki en geniş kapsamlı ve en profesyonel futbol organizasyonu olma özelliği taşıyor. Turnıva sonucunda Türkiye Şampiyonu olan takım İtalya'da özel olarak yaptırılan el yapımı 60 cm boyundaki dev Business Cup 2013 Şampiyonluk Kupasını alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Turnuva'da Sandoz 1 Takımı Şampiyon Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement