Vali Yerlikaya; Hizmet Sevgi İşidir - Son Dakika
Güncel

Vali Yerlikaya; Hizmet Sevgi İşidir

Vali Yerlikaya; Hizmet Sevgi İşidir

Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, Tayini Çıkan İlçe Kaymakamları Ve İl Sağlık Müdürü'ne Verdiği Veda Yemeğinde İnsanlara Hizmet Etmenin Sevgi İşi Olduğunu Belirtti.

23.09.2011 16:06

Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, tayini çıkan İlçe Kaymakamları ve İl Sağlık Müdürü'ne verdiği veda yemeğinde insanlara hizmet etmenin sevgi işi olduğunu belirtti.

Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, Emniyet Müdürü Halil Karataş ve İl Sağlık Müdürü Turhan Sulhan'ın katıldığı veda yemeğinde konuşan Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, hizmet aşkının koşulsuz olduğunu ve bu olgunun gönülden gelmesi gerektiğini belirtti.

Ülke olarak son yıllarda hizmette insan odaklı ve demokratik bir anlayışın inşa edildiğini belirten Vali Yerlikaya, "umuyorum ki; bu anlayış gelişerek insan ilişkilerinin iyileştirilmesi, dolayısıyla sorunların çözümü noktasında daha etkin bir şekilde devam eder" dedi.

Vali Yerlikaya, "hayatınızda hiç görmediğiniz yerlerde, hiç tanımadığınız insanlara hizmet ediyorsunuz. Bu bir gönül işidir. Zaman zaman zorluklarla, sıkıntılarla karşılaşıyoruz. Ama bu hiçbir zaman bizim hizmetimizin önüne geçmemelidir. İşini severek yapanlar, halkı sevenler ve halka hizmet etmeyi sevenler her şeyin üstesinden gelir. Hakk'ı sevmenin yolu halk'ı sevmekten geçiyor. Bizim yaşamamızın temel unsuru, olmazsa olmazı 'sevgi' olmalıdır. Sevgi her güzelliğin, her başarının anahtarıdır" ifadelerini kullandı.

Ağrı'da görev yaptığı süre içinde bu minvalde çalıştıklarını belirten Vali Yerlikaya, "bizimle beraber Ağrı ve bulundukları ilçeler için görev yapan Vali Yardımcılarımız ve Kaymakamlarımızdan bazılarının tayini çıktı. İl Sağlık Müdürümüz de yine tayinleri çıkanlar arasında… Ağrı'da görev yaptıkları süre içinde vermiş oldukları başarılı çalışmalar için kendilerine teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de başarılarının devamını diliyoruz" diye konuştu.

Konuşma sonrasında tayinleri çıkan Taşlıçay Kaymakamı Ercan Ateş, Diyadin Kaymakamı Berkan Sönmezay, Tutak Kaymakamı Gürbüz Saltaş, Hamur Kaymakamı Murat Karasu ve İl Sağlık Müdürü Turhan Sulhan'a Ağrı Valisi Ali Yerlikaya tarafından hediyeler verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Yerlikaya; Hizmet Sevgi İşidir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement