Vekil Katilinin Akıl Sağlığı Araştırılacak - Son Dakika
Güncel

Vekil Katilinin Akıl Sağlığı Araştırılacak

Vekil Katilinin Akıl Sağlığı Araştırılacak

Bursa'da bir restoranda maç izlerken öldürülen eski Anavatan Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Gedik'in davasında mahkeme, cinayet zanlısının müşehede altına alınmasını gerektirecek herhangi bir rahatsızlığının bulunup bulunmadığına dair gelecek...

16.11.2012 17:59

Bursa'da bir restoranda maç izlerken öldürülen eski Anavatan Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Gedik'in davasında mahkeme, cinayet zanlısının müşehede altına alınmasını gerektirecek herhangi bir rahatsızlığının bulunup bulunmadığına dair gelecek raporu bekliyor.

5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "adam öldürmek ve "6136 sayılı Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet" suçundan müebbet hapsi istenen 44 yaşındaki M.A.Ş. tekrar hakim karşısına çıktı. Mudanya'daki bir restoranda Eskişehir- Trabzon maçını izlerken küfürleşme yüzünden çıkan tartışmada Mehmet Gedik'i (58) 4 kurşunla vurarak öldürmekle suçlanan sanık M.A.Ş.'nın duruşmasında beklenen raporun gelmediği görüldü. Mahkeme, sanığın akıl sağlığının tespiti için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin 11 Aralık'a muayene günü verdiğini kaydetti.

Heyet, duruşmayı raporun baklenmesi için erteledi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vekil Katilinin Akıl Sağlığı Araştırılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement