Yaralı Subaya Hastanede Tepki - Son Dakika
Güncel

Yaralı Subaya Hastanede Tepki

Yaralı Subaya Hastanede Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın otelini bombalayan askerlerden olduğu belirtilen Pilot Yüzbaşı Haldun Gülmez'in tedavi gördüğü hastaneye akın eden kalabalık tepki gösterdi.

16.07.2016 15:04  Güncelleme: 16:55

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı oteli bombalayan askerlerden olduğu belirtilen ve olayda yaralanan Pilot Yüzbaşı Haldun Gülmez'in tedavi gördüğü İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne akın eden kalabalık tepki gösterdi.

"VATAN HAİNLERİ DEVLET HASTANESİNDE TEDAVİ GÖRMESİN"

Terörist olarak nitelendirdikleri Gülmez'in hastanede tedavi olmasını istemediklerini belirten yüzlerce kişi, İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde protestoda bulundu. Ellerinde Türk bayraklarıyla hastane önüne akın eden kalabalık, "Vatan hainlerinin devlet hastanesinde tedavi görmesini istemiyoruz" diye haykırdı. Polisin yoğun güvenlik önlemleri aldığı hastanede 5 TOMA hazır tutulurken, özel güvenlik birimleri de kuş uçurtmadı.

Yaralı Subaya Hastanede Tepki

"HEPSİ CEZALANDIRILACAK"

Hastaneye gelen AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican da Haldun Gülmez'in tedavi edilmesini istemediğini söyledi. Delican, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın canına kast eden teröristin buradan gitmesini istiyoruz. Bu şerefsizin devlet hastanesinde tedavi edilmesini onaylamıyoruz. Helikopterle Cumhurbaşkanımıza saldıranı affetmemiz mümkün değil. Ne vatandaşlarımızın ne de teşkilatımızın bu teröristin burada tedavi edilmesine gönlü razı değil. Hukuk devletinde belli kurallar var ama biz de insanız. İnsan olarak bu teröristi kabul etmiyoruz. Bu düşmanlara gereken cevabı milletimiz verecektir. Yargı önünde hepsi cezalandırılacak. Ülkemize bu acıları yaşatanların burnundan fitil fitil getirilecek" dedi. Ardından vatandaşlar olay çıkarmadan hastaneden dağıldı.

Yaralı Subaya Hastanede Tepki
Yaralı Subaya Hastanede Tepki

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yaralı Subaya Hastanede Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement