Yeşiller Partisi Eş Başkanı Roth'un Konvoyunda Kaza: 2 Polis Şehit, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Yeşiller Partisi Eş Başkanı Roth'un Konvoyunda Kaza: 2 Polis Şehit, 1 Yaralı

Yeşiller Partisi Eş Başkanı Roth\'un Konvoyunda Kaza: 2 Polis Şehit, 1 Yaralı

Alman Yeşiller Partisi Eş Başkanı Claudia Roth'un konvoyunda meydana gelen kazada 2 polis memuru şehit olurken, 1 polis memuru da yaralandı.

29.03.2013 17:16

Alman Yeşiller Partisi Eş Başkanı Claudia Roth'un konvoyunda meydana gelen kazada 2 polis memuru şehit olurken, 1 polis memuru da yaralandı.

Kuzey Irak bölgesinde temaslarda bulunan Alman Yeşiller Partisi Eş Başkanı Claudia Roth başkanlığındaki heyet, bu sabah Habur Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye giriş yaptı. Cizre ilçesinde ziyaretlerde bulunduktan sonra saat 15.00 sıralarında Diyarbakır'a doğru yola çıkarken, kendisine polisler de güvenlik sağlamak için eşlik etti. Konvoyda bulunan Cizre Emniyet Müdürlüğü'ne ait 73 AE 538 plakalı sivil polis otosu, İdil ilçesi çıkışında yol alırken karşı yönden gelen ve henüz sürücüsünün kimliği açıklanmayan 72 EA 368 plakalı TIR'la çarpıştı. Meydana gelen kazada ağır yaralanan 3 polis memuru kısa sürede İdil Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alındı. Ancak polis memurlarından İhsan Vicelek ve ismi belirlenemeyen bir polis, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralı 1 polisin tedavisi sürürken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kazanın olduğu yerde Roth'un konvoyu bir süre olay yerinde bekledikten sonra yoluna devam etti. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yeşiller Partisi Eş Başkanı Roth'un Konvoyunda Kaza: 2 Polis Şehit, 1 Yaralı - Son Dakika


Advertisement