Yılın En Duygu Yüklü Filmi "Çınar Ağacı" Şimdi Dvd'de - Son Dakika
Güncel

Yılın En Duygu Yüklü Filmi "Çınar Ağacı" Şimdi Dvd'de

Yılın En Duygu Yüklü Filmi "Çınar Ağacı" Şimdi Dvd\'de

BKM Film yapımıyla Mart ayında beyazperdeyle buluşan ve yılın çok konuşulan yapımları arasında yerini alan, "Çınar Ağacı" uzun yıllar unutulmayacak hikayesi ile dvd olarak raflardaki yerini aldı.

27.06.2011 22:28

"ÇINAR AĞACI" Dvd'sinin içinde, İngilizce, Almanca, Fransızca, Hollandaca ve İşitme Engelliler için Türkçe altyazı seçenekleri, Kamera Arkası Belgeseli, Oyuncu Röportajları, Fragman ve Klip bulunuyor.

Filmin başrollerini, Celile Toyon, Deniz Deha Lostar, Nurgül Yeşilçay, Suzan Aksoy, Ragıp Savaş, Hüseyin Avni Danyal, Settar Tanrıöğen, Ebru Özkan ve Nejat İşler paylaşıyor.

Sevgiyi, hüznü, yalnızlığı, aşkı, kızgınlıkları, affedişleri anlatan filmin senaryo yazarı ve yönetmeni Handan İpekçi.

Film, emekli öğretmen Adviye Hanım'ın dört çocuğu ve torunları arasındaki ilişkilerin penceresinden, modern şehir hayatının aile bağlarını getirdiği noktaya dikkat çekiyor.

Adviye Hanım'ın çocuklarını Nurgül Yeşilçay (Sonay), Suzan Aksoy ( Feriha) , Hüseyin Avni Danyal (Uğur) ve Ragıp Savaş ( Murat) canlandırırken, gelinleri ve damatlarını da Settar Tanrıöğen (İhsan), Jülide Kural (Nihal), Ebru Özkan (Berrin) ve Nejat İşler (Yasin) oynuyor.

Filmin Konusu:

Dört çocuk, torunlar, iki ayda bir evden eve taşınan çiçekler, plaklar, bir sandık ve gramafon. Ve iki ayda bir buluşulan "Çınar Ağacı"!

Emekli öğretmen Adviye Hanım'ın biraz muzip, biraz huysuz kişiliği çocuklarına hayatı zorlaştırıyor görünse de torunu Barış'ın hayatındaki en anlamlı şey "anneannesi"dir. Bir tek Barış, anneanneye kavuşulacak "Çınar Ağacı" buluşmalarını ve sıranın onların evine gelmesini iple çekmektedir!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yılın En Duygu Yüklü Filmi 'Çınar Ağacı' Şimdi Dvd'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement