Yılın En İyi Haber Sitesi Ödülü Haberler.com'un - Son Dakika
Güncel

Yılın En İyi Haber Sitesi Ödülü Haberler.com'un

Yılın En İyi Haber Sitesi Ödülü Haberler.com\'un

Hitit TV 2013 Yılı Ulusal ve Yerel Başarı Ödülleri sahiplerini buldu. Haberler.com, yılın en başarılı haber sitesi seçildi.

23.01.2014 03:28  Güncelleme: 03:46

Yılın en başarılı haber sitesi Haberler.com seçildi.  Güncel, politika, spor, magazin, kültür ve sanat, dış haberler, eğitim, Sivil Toplum Kuruluşları ve daha birçok kategoride güncel haber sunan ve internet kullanıcısının habere ulaşmasını kolaylaştıran, 2006 yılında yayın hayatına başlayan Haberler.com, Hitit TV'nin ödülüne layık görüldü. Düzenlenen törende ödülü, Haberler.com Kurumsal İletişim Direktörü Yudum Değerli aldı.

TÖRENE KATILANLAR

Törene AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çorum Vali Yardımcısı Zülkarnin Öztürk, Orman Bölge Müdürü Yaşar Sarı, Çorum Belediyesi Başkanı Muzaffer Külcü, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Merkez İl Başkanı Mustafa Köse, Kadın Kolları Başkanı Arife Betül Gülgün, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akar, Oğuzlar Belediyesi Başkanı Ali Uyanık, Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl Başkanı Cengiz Atlas ve parti yöneticileri, TRT Medya Genel Koordinatörü Tuncay Yürekli, Pegasus Hava Yolları Yöneticilerinden Ceyda Keçeli, çok sayıda işadamları ve davetliler katıldı.

YILIN DEVLET ADAMI

Gecede İlk Ödül Yılın Devlet Adamı Ödülü Oldu. Ödülü Ak Parti Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'a iletmek üzere Çorum Ak Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ödülü Ak Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'dan aldı.

YILIN EN BAŞARILI BELEDİYELERİ

2013 Yılının en Başarılı Belediyeleri arasında Ankara Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve yerel de Çorum Belediyesi olarak belirlendi. 2013 Yılının Yerelde ve Bölgesinde en başarılı belediyesi seçilen Çorum Belediyesinin ödülü Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye verildi. Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin ödülü ise Yılmaz Büyükerşen'e iletilmek üzere CHP İl Başkanı Cengiz Atlas'a takdim edildi.

Hitit Tv Genel Yayın Yönetmeni Elvan Şimşek yaptığı konuşmasında, "Çıktığımız bu güzel serüvende basın ve iletişim özgürlüğünü,halkın gerçekleri öğrenme hakkının bir aracı sayarak,ülkemizde insanca yaşamanın ve saydam bir yönetime kavuşmanın ve demokratik sistemin temel koşulu saymayı kendimize bir borç bilerek bu minvalde yayınlarımızı yürüttük ve Çorum ve ülkemize ulusal bir televizyon kanalı kazandırmanın gerekliliğinin bilinci ile hedefimizi baştan sizlerle paylaştık.Yolculuğumuzun ilk ayağı olan Hitit Tv'yi kurduk ve habercilik alanında da büyük başarılara imza attık." dedi.

 

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Yılın En İyi Haber Sitesi Ödülü Haberler.com'un - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement