Yılın En İyi Mayo Markası Ödülü Bonesta'nın - Son Dakika
Güncel

Yılın En İyi Mayo Markası Ödülü Bonesta'nın

Yılın En İyi Mayo Markası Ödülü Bonesta\'nın

Bonesta, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Fashion TV Moda Ödülleri'nde yılın en iyi mayo markası ödülünün sahibi oldu.

17.04.2014 14:24

Koleksiyon çeşitliliği, göz alıcı renkleri ve trend tasarımlarıyla plajların yeni gözdesi haline gelen Bonesta, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Fashion TV Moda Ödülleri'nde yılın en iyi mayo markası ödülünü aldı. Üç bikini alana çekilişsiz kurasız Avrupa'ya gidiş-dönüş uçak bileti hediye eden yeni kampanyasıyla yaza hızlı bir giriş yapan Bonesta, aldığı ödülle de iddiasını kanıtladı.

Türk modasının en iyilerinin seçildiği gecede en iyi giyinen pop sanatçısı ödülünü Kenan Doğulu, en iyi giyinen çifti ödülünü Sevim Emre - Orhan Gencebay, en iyi modacı ödülünü ise Cengiz Abazoğlu aldı. Ece Vahapoğlu ve Vatan Şaşmaz'ın sunumuyla renklenen gecede Rafet El Roman - Ezo ikilisi misafirlere müzik keyfi yaşattı. Defilelerle devam eden gecede ünlü isimler arasında şıklık yarışı yaşandı.

Ünlülerin bikini yarışı...

Fashion TV gecesine katılanlara hediye edilen Bonesta mayolar, ünlüler arasında yarışa sebep oldu. Özge Ulusoy taşlı ve mor renkli tasarımı tercih ederken, Ivana Sert renkli ve desenli modeli, Sevim Emre düz renkleri, Seray Sever ve Ömür Gedik de seçimini canlı renklerden yana yaptı.

www.bonesta.com.tr

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yılın En İyi Mayo Markası Ödülü Bonesta'nın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement