Yılmaz Tunç İftara Katıldı - Son Dakika
Güncel

Yılmaz Tunç İftara Katıldı

Yılmaz Tunç İftara Katıldı

Milletvekili Yılmaz Tunç Bartın Ticaret ve Sanayi Odasının iftarına katıldı.

30.07.2012 08:42

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ramazan ayında yoğun ziyaret programlarına ve iftar yemeklerine katılmaya devam ediyor. Milletvekili Tunç son olarak Bartın Ticaret ve Sanayi Odasının düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Bartın Belediye Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen iftar yemeğine, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'un yanısıra Bartın Valisi İsa Küçük, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın İl Müftüsü İsmail Bayrak, Bartın TSO Başkanı İsmail Toksöz, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, MHP İl Başkanı Sezai Bilgin, İl Genel Meclis Başkanı Ali Kartal, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış, Bartın Belediyeler Birliği Başkanı ve Kumluca Belediye Başkanı Metin Çetin, Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Çaycuma ve Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları, TSO Yönetim Kurulu Üyeleri, TSO Kadın Girişimciler Grubu, TSO Meclis Üyeleri, TSO Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları ve yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Toksöz iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, İftar davetine katılan Milletvekilimiz ve valimiz olmak üzere tüm misafirlere hoş geldiniz diyerek herkesin Ramazanı şerifini tebrik ediyorum dedi.

İlahi grubu eşliğinde gerçekleşen iftar yemeği sonrasında Bartın İl Müftüsü İsmail Bayrak yemek duası yaptı. Duanın ardından Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Valisi İsa Küçük ve protokol üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası üyesi sanayici ve işadamları ile Kemer Köprü başında bulunan çay bahçesinde çay sohbeti gerçekleştirdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yılmaz Tunç İftara Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement