Rüzgardan Uçan Taziye Çadırı 3 Katlı Binanın Çatısına Saplandı - Son Dakika
Güncel

Rüzgardan Uçan Taziye Çadırı 3 Katlı Binanın Çatısına Saplandı

Rüzgardan Uçan Taziye Çadırı 3 Katlı Binanın Çatısına Saplandı

Yozgat'ın Sorgun İlçesinde kısa süreli etkili olan şiddetli rüzgar, 3 katlı bir binanın önüne kurulan taziye çadırını uçurdu.

16.05.2016 10:45  Güncelleme: 11:48

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde, rüzgarın şiddetine dayanamayan taziye çadırından kopan demir çubuklar 3 katlı bir binanın çatısına saplandı. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu taziye çadırı saplandığı yerden sökülerek yere indirildi.

BELEDİYE ÇADIR KURDU

Olay, akşam saatleri üzeri Sorgun'un Karşıyaka Mahallesi 592. Sokak'ta meydana geldi. 100 yaşındaki Ayşe Sarı'nın hayatını kaybetmesi üzerine yakınları tarafından Belediye'den bir taziye çadırı kurulması istendi.

ÇADIR BİNANIN ÇATISINA UÇTU

Sorgun Belediyesi tarafından 3 katlı bir binanın önüne kurulan taziye çadırı, akşam saatlerinde şiddetli rüzgara dayanamayıp, 3 katlı bir binanın çatısına uçtu. Taziye çadırdan kopan demir çubuklar, binanın çatı katına saplandı.

İTFAİYE GÜÇLÜKLE İNDİRDİ

Olay yerinde bulunan vatandaşların itfaiye ekiplerine bildirmesi üzerine, itfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonucu demir çubukları saplandığı yerde çıkartarak taziye çadırını yere indirdiler.

"CANA GELECEĞİNE MALA GELSİN"

Mahalle sakinleri, rüzgarın çok şiddetli estiğini ve taziye çadırdan kopan parçaların bir binanın çatısına saplandığını söyleyerek, "Cana geleceğine, mala gelsin, Allah'tan can kaybı yaşanmadı" dediler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rüzgardan Uçan Taziye Çadırı 3 Katlı Binanın Çatısına Saplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement