Yüz Nakli Olan Oğlunu İlk Kez Gördü - Son Dakika
Güncel

Yüz Nakli Olan Oğlunu İlk Kez Gördü

Yüz Nakli Olan Oğlunu İlk Kez Gördü

Muğla'nın Ula İlçesine bağlı Akyaka beldesinde tatile gelen ve denizde boğulma tehlikesi geçirdikten sonra kaldırıldığı Muğla Yücelen Hastanesi'nde beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı turist 42 yaşındaki Andrzej Kucza'nın yüzünün nakledildiği 27...

04.09.2013 21:50

Muğla'nın Ula İlçesine bağlı Akyaka beldesinde tatile gelen ve denizde boğulma tehlikesi geçirdikten sonra kaldırıldığı Muğla Yücelen Hastanesi'nde beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı turist 42 yaşındaki Andrzej Kucza'nın yüzünün nakledildiği 27 yaşındaki Recep Sert'in ameliyat sonrası yeni yüzünü ilk kez gören baba Cafer Sert, "Oğlum tahminimden de daha yakışıklı olmuş" dedi.

Geçtiğimiz 17 Temmuz'da Türkiye'nin 5'inci yüz nakli yapılan Recep Sert'in babası Cafer Sert oğlunun yeni yüzünü ilk kez gördü. Cafer Sert, Ramazan Bayramı öncesi ziyaretine gittiği oğlu Recep Sert'i, yüzündeki sargılar nedeniyle yeni halini göremediğini belirterek, "Diğer oğlum Güven, kardeşini ziyarete gitti ve internet aracılığıyla sargılar çıktıktan sonra yeni yüzünü iltk kez gördüm. Yüzünün bu kadar güzel olacağını hiç beklemiyordum. Benim için büyük sürpriz oldu. Allah doktorlardan razı olsun, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Cafer Sert, henüz dili dikişli olduğu için konuşamayan Recep Sert'in yeni yüzünü görünce çok sevindiğini işaretlerle ağabeyine anlattığını belirterek, "El, kol hareketleri ve yazarak ağabeyine yüzünü çok beğendiğini söylemiş. Çok mutluyum. Böyle güzel bir nakil olacağını tahmin etmiyorduk" diye konuştu.

"SEVDİĞİ VARDI EVLENDİRECEĞİM"

Cafer Sert, hastaneden çıktıktan sonra Recep Sert'in İnegöl'e döndüğünde ilk olarak mevlid okutacağını ardından da evlendireceğini belirterek şöyle konuştu:

"Oğlum sağlığına kavuştuktan sonra aile içinde bir mevlid okutacağım evlenmek istiyordu, evlendireceğim. Zaten sevdiği kız var, bu zamana kadar onu hiç yalnız bırakmadı, oğlum nasıl istiyorsa onu yapacam. Baba olarak son görevim onu evlendirmek bunu da yaptıktan sonra Allah yolunu açık etsin artık." - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yüz Nakli Olan Oğlunu İlk Kez Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement