Zeytinburnu Haber Gazetesi'nden Muhteşem Gece - Son Dakika
Güncel

Zeytinburnu Haber Gazetesi'nden Muhteşem Gece

Zeytinburnu Haber Gazetesi\'nden Muhteşem Gece

Yaptığı ilkeli ve tarafsız haberlerle Zeytinburnu halkının gözü kulağı olan Zeytinburnu Haber ailesi muhteşem bir geceyle 7. yayın yılını kutladı.

16.01.2013 10:26

Sıfır sermayeyle 7 yıl önce kurulan Zeytinburnu Haber Gazetesi'nin Zeytinburnu Kültür Merkezi'nde düzenlediği geceye büyük katılım oldu. Belediye başkanından siyasi parti temsilcisine, muhtarından oda başkanına, spor kulübü temsilcisinden iş adamına, basın mensubundan STK temsilcisine kadar yüzlerce kişi geceye katılarak destek verdiler.

Gecede Zeytinburnu Haber Gazetesi'nin anketi sonucu birinci olanlara plaketleri verildi. Yaklaşık 240 bin oyun kullanıldığı anket sonucunda 116 kişiye plaketleri verildi.

Murat Aydın başarılar diledi

Zeytinburnu Haber'in yaptığı haberlerle Zeytinburnu'nun tanıtımı için büyük katkı sağladığına vurgu yapan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, "Böyle güzel bir gece yaptıkları için Taylan Demirelli ve Murat Ergün'ü tebrik ediyorum. Ayrıca yaptıkları tarafsız haberlerle bizlere eksikliklerimizi gösterdikleri içinde kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

"Küçük bir kamarayla dev haber ailesine"

Gecede konuşma yapan ve katılan herkese teşekkür eden Zeytinburnu Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Taylan Demirelli, "7 yıl önce Zeytinburnu Haber için yola çıktığımızda elimizdeki tek sermaye 12 taksitle aldığımız elimde tuttuğum şu küçük makineydi" diyerek elindeki kamerayı herkese gösterdi. Demirelli konuşmasına şöyle devam etti; "Bu küçük makineyle çok büyük mücadeleler verdik."

"Gece-gündüz demeden Zeytinburnu için çalıştık"

Zeytinburnu Haber Gazetesi olarak, zaman ve mekan tanımadan, yağmur-çamur demeden doğru ve tarafsız bir şekilde programları takip edip sizlere ulaştırmaya çalıştık" diyen Demirelli, "Kimi zaman düğünlerinizde, sünnetlerinizde, toplantılarınızda sizlerle olup mutluluğunuzu Zeytinburnuyla paylaştık. Kimi zamanda cenazenizde ve zor günlerinizde sizlerle birlikte olup acınızı paylaştık. Zeytinburnu Haber Ailesi olarak sizin ailenizin bir parçası Zeytinburnu'nda ise herkesin herkesi olduk.

Zeytinburnu Haber; inanmışlığın, azmin, zaferin ve başarının adresi oldu. Zeytinburnu için yapacağımız çok şey var. Bizim 7 yıl önce ki gözümüzdeki ışık, azim ve gayret ilk günkü heyecanla hala devam ediyor" dedi.

"Sıfır sermayeyle en çok okunan site olduk"

ZEYTİNBURNU HABER YAYIN Grubu'nun ilk yayın organı zeytinburnuhaber.org'un bundan tam 7 yıl önce kurulduğunu ifade eden Zeytinburnu Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Ergün, sıfır sermaye ile yayın hayatına başlayan Zeytinburnu Haber'in geride bıraktığı 7 yılda İstanbul'un en çok okunan yerel haber portalı olduğunu belirti. Zeytinburnu Haber'in ilkeli ve belgeli haberciliği ile Zeytinburnu'nda çığır açtığını belirten Ergün, "Görsel tasarımlı, videolu ve fotogalerili hazırladığımız haberlerle sadece Zeytinburnu'nda değil Türkiye gündeminde de kendimize yer edindik. Ayrıca Google tarafından Ulusal Haber portallarının yer aldığı PR7 derecesine yükseltildik.

"Her gün on binler bizden haber alıyor"

Zeytinburnu Haber 7 yılda 4 Bin Manşet 250 Bin Özel Haber ile dev bir arşive imza attı. Zeytinburnu Haber yayın grubunun bünyesinde Zeytinburnu Haber Gazetesi, Zeytinburnu'nun İlk İnternet Televizyonu ZEYTİNBURNU HD TV www.zeytinburnutv.net, İstanbul'a yayın yapan www.istanbulgözcü.com ve yayın grubumuzun amiral gemisi İstanbul'un en çok okunan yerel haber portalı www.zeytinburnuhaber.org bulunuyor.

Zeytinburnu Haber Yayın Grubunun günlük toplam ziyaretçisi 110 Bin, amiral gemimiz zeytinburnuhaber.org'un ise günlük ziyaretçi trafiği ortalama 45 Bin'dir…

Zeytinburnu Haber sitesi olarak takip ettiğimiz ve haber sitemizin manşetine taşıdığımız haberler her zaman büyük ses getirdi. Yaptığımız haberlerimizi onlarca ulusal kanal ve basın bizden alıp kullandı. Bizler ilkeli duruşumuzdan da asla taviz vermedik ve her zaman garibanın sesi olmaya çalıştık.

Ergün: Destek veren herkese teşekkür etti

Zeytinburnu Haber Ailesi artık ZEYTİNBURNU'NUN sesi oldu. Şuan da bizim Zeytinburnu'nda 300 bin gönüllü muhabirimiz var. Yani kendini Zeytinburnulu kabul eden herkes bizim gönüllü muhabirimiz. Biz onlara bir telefon kadar yakınız. En ufak haksızlıkta ya da yanlışta bizleri arıyorlar bizde onların sesi olmaya çalışıyoruz" şeklinde konuşan Ergül, "Bu güne kadar bizlerden desteğini esirgemeyen Zeytinburnu Belediye Başkanı Sayın Murat Aydın, Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Gökhan Kasap, AK Parti İlçe Başkanı Sayın Bahattin Ünver, CHP İlçe Başkanı Sayın Metin Doğan, MHP İlçe Başkanı Sayın Fethi Ahmet Alpaslan, Saadet Partisi İlçe Başkanı Sayın Kemal Hayırlıoğlu, Demokrat Parti'den Sayın Mimar Süleyman Uluocak,Oda Başkanları, STK Temsilcileri, İş Adamları ve Spor Kulüpleri'ne çok teşekkür ediyorum" dedi.

"Gelecekte dünyada dijital habercilik hakim olacak"

Geceye Türkiye'nin en büyük haber portallarından biri olan Rota Haber'in kurucusu ve dijital haberciliğin öncülerinden Ünal Tanık'ta katılarak destek verdi. Yaptığı kısa konuşmada dijital haberciliğin önemine vurgu yapan Tanık, artık büyük gazetelerinde dijital haberciliğe önem verdiğini ve gelecekte dijital haberciliğin ön planda olacağını ifade etti. Tanık, "Ben Taylan ve Murat kardeşlerime başarılar diliyorum. Doğru bir yatırım yapmışlar ve haber sitelerini beğenerek takip ediyorum. İnşallah daha da başarılı olurlar" dedi.

Sanatçılar katılımcıları coşturdu

Geceye katılan ünlü sanatçı Murat Kurşun ve Murat Hasgün, söyledikleri şarkılarla geceye katılanlara müzik ziyafeti verdiler. Ayrıca Zeytinburnu Haber Gazetesine özel müzik yapan MC Erdem'inde müziği çok beğenildi.

İkbal Gürpınar teşekkür etti

Ekranların sevilen yüzü TV Programcısı İkbal Gürpınar'da geceye katılarak destek verdi. Yılın en iyi kadın programcısı dalında birinci olan ve ödülünü Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'ın elinden alan İkbal Gürpınar, Zeytinburnu'nda kendisine gösterilen teveccühe teşekkür etti.Gürpınar gecede okuduğu şiirle geceye katılan konukların gönlüne taht kurdu.

Zeytinburnu Haber bir başarıdır

Zeytinburnu Haber Gazetesi'nin ilk köşe yazarı olan Mustafa Günaydın, "Zeytinburnu Haber Gazetesi internet haberciliğinde bir ilktir. Zeytinburnu Haber bir başarıdır. Yani bir anlamda fısıltı gazetelerinin yayınına bir anlamda son vermiştir. Zeytinburnu Haber; Komşumuzun, hemşehrimizin, bürokratların, siyasilerin ve özellikle ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın ya da kendi sorunlarımıza olan duyarsızlığımıza en azından vurgu yaptığı için başarılıdır. Zeytinburnu Haber ilçemizin tanıtımına büyük katkı yapan ve aksaklıkları sorgulaya çalışan bir hizmettir. Ben buradan ZEYTİNBURNU HABER Yöneticileri Murat Ergün ve Taylan Demirelli'yi tebrik ediyorum" dedi.

Zeytinburnu'nun sevilen insanlarından olan ve hasta olmalarına rağmen gecemize katılan Telsiz Mahalle Muhtarı İmdat Toraman, Burhan Aslan (Arnavut Burhan) ve Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Resül Umutoğlu'na da Zeytinburnu Haber olarak özel olarak teşekkür ediyoruz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zeytinburnu Haber Gazetesi'nden Muhteşem Gece - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement