11. Cumhurbaşkanı Gül'den Kurban Bayramı Mesajı Açıklaması - Son Dakika
Güncel

11. Cumhurbaşkanı Gül'den Kurban Bayramı Mesajı Açıklaması

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kurban Bayramı'nın farklılıklara saygı göstermeye, birliği ve dirliği güçlendirerek sorunlara birlikte çözüm bulmaya vesile olmasını temenni etti.

23.09.2015 16:24

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kurban Bayramı'nın farklılıklara saygı göstermeye, birliği ve dirliği güçlendirerek sorunlara birlikte çözüm bulmaya vesile olmasını temenni etti.

Gül, internet sitesinde yayımladığı bayram mesajında, terör saldırıları nedeniyle buruk karşılanan Kurban Bayramı'nın Türkiye'ye, İslam alemine ve tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ederken, şehitlere rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diledi, gazileri şükranla andı.

Her bayramın kucaklaşma, yardımlaşma, dayanışma ve yakınlaşma günü olduğunu belirten Gül, şunları kaydetti:

"Mübarek Kurban Bayramı'nın birbirimizi daha iyi anlamamız, farklılıklarımıza saygı göstermemiz, birliğimizi ve dirliğimizi güçlendirerek sorunlarımıza hep birlikte çözüm bulmamıza vesile olmasını temenni ediyorum. Yurtları tarumar olmuş, evlerini terk etmek zorunda kalan Suriyeli mültecilerin içinde bulunduğu insanlık dramının sona ermesini diliyor, halkımızın vatan hasreti çeken bu kardeşlerimizi ihmal etmeyeceğine inanıyorum. Bu konuda, insanlığın ortak barışının korunmasında önemli sorumluluğu olan kuruluşlar başta olmak üzere tüm dünyayı, yaşananlara seyirci kalmak yerine, daha fazla gayret göstermeye çağırıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın, yurtdışında yaşayan kardeşlerimizin, soydaşlarımızın ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 11. Cumhurbaşkanı Gül'den Kurban Bayramı Mesajı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement