23 Nisan Etkinlikleri Kapalı Spor Salonunda Yapıldı - Son Dakika
Yerel

23 Nisan Etkinlikleri Kapalı Spor Salonunda Yapıldı

23 Nisan Etkinlikleri Kapalı Spor Salonunda Yapıldı

Akçakoca Şehir Stadyumunda yapılması planlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın yıl dönümü etkinlikleri, havaların yağışlı olması nedeniyle Akçakoca Spor Salonunda yapıldı.

23.04.2015 16:17

Akçakoca Şehir Stadyumunda yapılması planlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın yıl dönümü etkinlikleri, havaların yağışlı olması nedeniyle Akçakoca Spor Salonunda yapıldı.

Saat 10.00'da başlayan etkinliklere İlçe Kaymakamı Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Mürsel Önen, İlçe Emniyet Müdürü Levent Kürşat Aykaç, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Direk, bazı belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, çeşitli kamu ve özel sektör temsilcileriyle çok sayıda vatandaş katıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlarken, program İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik'in günün anlam ve önemi üzerine yaptığı konuşmayla devam etti. Spor salonunda yapılan 23 Nisan programını, Esentepe Ortaokulu'ndan rehber öğretmen Yasemin Baykara ve Atatürk Ortaokulu'ndan Türkçe öğretmeni İsmail Ilgaz birlikte sundu.

Program, çeşitli okullardan hal koyunları ekiplerinin sergiledikleri folklor ve dans gösterileri, bazı öğrencilerin yaptıkları konuşmalar, şiir ve kompozisyon okumaları, bazı okulların öğrenci koroları tarafından şarkı ve türkülerin okunmasıyla sürerken, okullar arasında çeşitli dallarda spor yarışmaları da yapıldı.

Halat çekme, çuval yarışları ve top sektirme yarışlarında öğrenciler kıyasıya yarışırken, dereceye giren öğrencilere İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı ve Garnizon komutanı tarafından madalya takıldı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Etkinlikleri Kapalı Spor Salonunda Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement