30 Ağustos Zafer Bayramı - Son Dakika
Güncel

30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, hiçbir gücün Türk Milleti'nin birliğini ve bütünlüğünü bozmasına izin vermeyeceklerini bildirdi.

30.08.2016 14:26

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, hiçbir gücün Türk Milleti'nin birliğini ve bütünlüğünü bozmasına izin vermeyeceklerini bildirdi.

Demirtaş, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin birlik ve beraberliğinin yoğun terör saldırılarıyla karşı karşıya kaldığı bugünlerde, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının tam 94 yıl önce bir kahramanlık destanı yazmalarının değerini çok daha iyi anladıklarını belirtti.

Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden yürüyerek varlığını devam ettireceğini bildiren Demirtaş, "Hiçbir gücün birliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmasına izin vermeyeceğiz. Bu anlamlı günde büyük Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizin aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyor ve 30 Ağustos Zafer Bayramınızı yönetim kurulumla birlikte kutluyorum." ifadelerini kullandı.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, yaptığı yazılı açıklamada, 30 Ağustos zaferinin Türk milletinin emperyalist devletlere vurduğu en büyük ve en etkili tokat olduğunu belirtti.

İsmi ne olursa olsun hiçbir terör örgütüne, hiçbir dış güce boyun eğmeyeceklerini kaydeden Karataş, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Bugün adı konmamış bir savaşla, sınırları belli olmayan bir vahşetle ve de bizi yok etme gayesini ortaya koyan gizli emellerle karşı karşıya bulunmaktayız. Her Türk'ün ve her Türk milliyetçisinin gördüğü bu gerçeğe karşı mücadelemiz atamızın izinde, başbuğumuzun iradesinde ve liderimizin emrinde sürecektir. Vatanımızın, bayrağımızın, devletimizin ve milletimizin hizmetinde bu imanı ve azmi ortaya koyuyoruz."

Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Metin Dökmeciler de Büyük Zafer'in 94. yıl dönümünü kutlamanın onurunu ve gururunu yaşadıklarını dile getirdi.

Dökmeciler, tarihin seyrini değiştirmeye azmetmiş Türk milletinin geçmişte olduğu gibi gelecekte de zalimlere karşı durarak büyük Türkiye'yi hep beraber ayağa kaldıracağını ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 30 Ağustos Zafer Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement