Gül : Herkesi Teröre Karşı Bir Arada Durmaya Davet Ediyorum - Son Dakika
Güncel

Gül : Herkesi Teröre Karşı Bir Arada Durmaya Davet Ediyorum

Gül : Herkesi Teröre Karşı Bir Arada Durmaya Davet Ediyorum

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan eski Yardımcısı Bülent Arınç, Kızılay'daki terör saldırısı ile ilgili taziye yayınladı. Gül teröre karşı birlik çağrısında bulundu.

14.03.2016 11:37  Güncelleme: 12:24

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan eski Yardımcısı Bülent Arınç, Ankara Kızılay'daki terör saldırısı ile ilgili Twitter hesaplarından açıklamalarda bulundu.

"TAVİZSİZ BİR ŞEKİLDE BİR ARADA DURULMALI"

Abdullah Gül, "Ankara'daki hain terör saldırısını lanetliyorum. Aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyorum. Görüşü ve düşüncesi ne olursa olsun, herkesi teröre karşı tavizsiz bir şekilde bir arada durmaya davet ediyorum" dedi.

"NEFRETLE LANETLİYORUM"

Başbakan eski Yardımcısı Bülent Arınç da, Ankara Kızılay'da meydana gelen ve 37 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan bombalı saldırıya ilişkin taziye mesajı yayımladı. Arınç, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden paylaştığı mesajında, saldırıyı ve terörden medet umanları nefretle lanetlediğini belirtti.

TAZİYESİNİ İLETTİ

Arınç, şu ifadeleri kullandı: "Ankara'da meydana gelen terör saldırısını, terörü ve hangi gerekçe ile olursa olsun terörden medet umanları nefretle lanetliyorum. Bu hain saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, aziz milletimize başsağlığı ve yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum"

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gül : Herkesi Teröre Karşı Bir Arada Durmaya Davet Ediyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • BİTİRDİN ÜLKEYİ AKP : MİT ne işe yarar bu ülkede yada Davutoğlu'nun dediği gibi bombacilarin listesi elimizde ama bombayı patlamadan birsey yapamayız demekmi çözüm. Şu açık Akp ile Türkiye çöküş içinde hangi parti olursa olsun ülkenin huzura kavuşması için Önder olsun artık ölüm gibi kara haber değil sevinç haberleri almak istiyoruz. 1 3 Yanıtla
  • Dr: Saraylardan konuşması kolay 2 1 Yanıtla
  • Sharp: Memleketi yangın yerine çevirdiniz susun artık siz oldukça canımız yanıyor 2 0 Yanıtla
  • ANTİ AKP: DEVLETİN HABERİ OLMADAN ANKARA NIN GÖBEĞİNDE SİNEK UÇMAZ BÖYLE BİR DEVLET ANLAYIŞI OLABİLİR Mİ SELOCAN DİYE BİR GÜNAH KEÇİSİ BULARAK NE VAR NE YOKSA ÜZERİNE YIKIP DÖKTÜNÜZ YOK ARAP BAHARI YOK BARIŞ SÜRECİ DİYEREK ADAMLARI DAVULLARLA ZURNALARLA OTOBÜSÜN TEPESİNDE KARŞILAYAN SİZLER DEĞİLMİSİNİZ 13 YILDIR BU BÖYLE KEZA OKYANUS ÖTESİNDEKİ ŞAHSİYETLEDE ARANIZDAN SU SIZMIYORDU 13 SENE SONRA MI AKLINIZ BAŞINIZA GELDİ BÖYLE BİR SAÇMALIK OLABİLİR Mİ BAŞKANLIK ADINA SAHTE MEHDİLİK ADIN SAHTE HİLAFET ADINA 2 0 Yanıtla
  • tantalos: elbette birlik olmamiz lazim ama bizi birlikte tutan değerleri yok ettiler maalesef.birlikte sevinip, birlikte uzulemiyoruz. 2 0 Yanıtla
  • NO COMMENT: zaten insan tipi yok. 2 0 Yanıtla
  • gerçekler: Zaten o MİLLİ DURUŞU sergilediğimiz gün terörün bittiği gün olur 0 1 Yanıtla
  • mehmet: partini kur artık çık meydana,yoksa sende tarihi sorumluluktan kaçan kişi olarak geçersin... 1 0 Yanıtla
  • ali: partini kur artık çık meydana,daha kaç kişi ölecek... 1 0 Yanıtla

Advertisement