Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam, Sakarya'da Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam, Sakarya'da Açıklaması

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam, Sakarya\'da Açıklaması

"Erdoğan'ın başında olduğu Türkiye, itiraz ediyor, sesini çıkarıyor, 'Ben buradayım, ben olmadan Ortadoğu ve Balkanlar'da plan yapamazsın, ben artık oyun kurucuyum, bu oyunu benimle beraber kurmak zorundasın' diyor.

08.08.2014 22:27

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, "Erdoğan'ın başında olduğu Türkiye, itiraz ediyor, sesini çıkarıyor, 'Ben buradayım, ben olmadan Ortadoğu ve Balkanlar'da plan yapamazsın, ben artık oyun kurucuyum, bu oyunu benimle beraber kurmak zorundasın' diyor. Böyle bir Türkiye'nin geriye gitmesi, elbette birçok devletin işine geliyor' dedi.

Arifiye ilçesinde partisince bir restoranda düzenlenen toplantıda kanaat önderleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, muhtarlar ve iş adamlarıyla bir araya gelen İslam, Türkiye'nin "başımızı derde sokmayalım" anlayışıyla çok şey kaybettiğini söyledi.

Ülkenin bir daha eski günlerine dönmeyeceğini belirten İslam, "Takke düştü, kel göründü. Biz dersimizi aldık. Müslüman, aynı yerden iki kere ısırılmaz" diye konuştu.

İslam, bir hayli yol katettiklerine, artık kendi kararlarını kendilerinin verdiklerine işaret ederek, "Bir istiklal mücadelesi yaptık ve bunu inşallah kazandık. Türkiye şimdi şunun mücadelesini veriyor; mevzi kaybedecek miyiz, kaybetmeyecek miyiz? Geri gitmeye hiç halimiz, takatimiz yok. Bunlar olamaz" ifadesini kullandı.

İktidara geldiklerinde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nda 27 milyar dolar olduğunu, bugün bu rakamın 138 milyar dolara ulaştığına dikkati çeken İslam, şunları söyledi:

"Neye rağmen var? Gezi, 17 ve 25 Aralık'a rağmen var. Bu üç hadise, Türkiye Cumhuriyeti'ni ekonomi piyasalarından silme hareketiydi. Bize ne kadar çok zarar verdiğini, iş adamlarımız en iyi biçimde bilirler. O günlerde şu söylendi, hatırlarsınız; 'Recep Tayyip Erdoğan gitsin, Türkiye batacaksa batsın.' Buraya kadar vardırdılar işi. Neden? Çünkü Erdoğan'ın başında olduğu Türkiye, itiraz ediyor, sesini çıkarıyor, 'Ben buradayım, ben olmadan Ortadoğu ve Balkanlar'da plan yapamazsın, ben artık oyun kurucuyum, bu oyunu benimle beraber kurmak zorundasın' diyor. Böyle bir Türkiye'nin geriye gitmesi, elbette birçok devletin işine geliyor."

"At binenin, kılıç kuşanın. Bizden daha iyi bilen varsa buyursun gelsin. Bizden daha iyi bilen olmadığına göre, bir müddet daha lütfen seslerini kessinler" diyen İslam, Recep Tayyip Erdoğan'ın devletin başına geçeceğini söyledi.

İslam, tüm vatandaşların seçim günü mutlaka sandık başına gitmesi gerektiğini sözlerine ekledi. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam, Sakarya'da Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement