Aileler Sertifikalarını Aldı - Son Dakika
Yerel

Aileler Sertifikalarını Aldı

Aileler Sertifikalarını Aldı

Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde yaşayan yaşlıların daha nitelikli yaşam sürdürebilmeleri ve ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Döşemealtı Kaymakamlığı Döşemealtı Belediyesi, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Akdeniz Üniversitesi işbirliğinde gerçekleştirilen “Yaşlı Dostu Döşemealtı” projesi uygulanmaya başladı.

29.04.2014 12:41

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde yaşayan yaşlıların daha nitelikli yaşam sürdürebilmeleri ve ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Döşemealtı Kaymakamlığı Döşemealtı Belediyesi, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Akdeniz Üniversitesi işbirliğinde gerçekleştirilen "Yaşlı Dostu Döşemealtı" projesi uygulanmaya başladı.

Proje kapsamında yaşlı ve yatağa bağımlı hastalar tespit edilerek, evinde yatağa bağımlı yakını olan ailelere yönelik eğitim verildi. Özel Antalya Reşha Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nde uzman eğitmenler tarafından verilen eğitim sonunda kursiyerler sertifikalarını aldı.

Sertifika törenine Döşemealtı Belediye Başkan Yardımcısı Naci Alın, İlçe Sağlık Müdürü Dr.Birgül Yılmaz, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Sosyal İnceleme Uzmanı Reşat Satılmış katıldı.

Pratik ve teorik eğitimi tamamlayan kursiyerleri tebrik eden Belediye Başkan Yardımcısı Alın, "Çok kutsal bir görev yapıyorsunuz. Sizleri kutlar, başarılar dilerim" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aileler Sertifikalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement