AK Parti İl Başkanı Öztürk'ten Su Zammına Tepki - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Başkanı Öztürk'ten Su Zammına Tepki

Öztürk: "Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi’nin AK Partili arkadaşlarımız ile MHP, DP’li üyelerin ret oylarına rağmen CHP ’li meclis üyelerinin kabul oylarıyla içme sularının fiyatına yapılan zammı parti olarak kabul etmemiz mümkün değil"

17.12.2014 12:08

AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, "Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi'nin AK Partili arkadaşlarımız ile MHP, DP'li üyelerin ret oylarına rağmen CHP 'li meclis üyelerinin kabul oylarıyla içme sularının fiyatına yapılan zammı parti olarak kabul etmemiz mümkün değil" dedi.

Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, Denizli ve Aydın'da olduğu gibi su fiyatlarının her ilçe bazında değerlendirilmesinin daha hakkaniyetli olacağını düşündüklerini, belediye meclisindeki arkadaşları ile bu konunun takipçisi olmaya kararlı olduklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'ün düzenlediği toplantılarda  Büyükşehir'i "özürlü çocuğa" benzettiğini hatırlatan Öztürk, şunları söyledi:

"Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün havanda su dövemeye devam ediyor. Sayın Başkan son meclis toplantısında, Muğla'nın 50 yıllık su ihtiyacını garantiye bağlamak istiyoruz demiş. Buradan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'e sesleniyorum. Sandras'tan suyu getiremedin, olay yılan hikayesine dönünce maliyeti bahane edip halkı oyalamaya devam ediyorsunuz. Göreve geldikten sonra suya zam üstüne zam yapıp vatandaşın cebine giren 3 kuruşa göz diktiniz. İlçelerde, sulama suyuyla ilgili belirlediğiniz fahiş fiyatlarla çiftçiyi perişan ettin. Çiftçi, dert yanınca çözüm bulmak yerine topu sulama birliklerine attınız. Yönetiminde aciz kaldığı Büyükşehir'i Sayın Gürün, utanmadan özürlü çocuğa benzettin, şimdi de 50 yıl sonrasının su ihtiyacından bahsediyorsun. Artık, vatandaş senden icraat bekliyor. İnsanların sabrı taştı."

Öztürk, yanlış uygulamalarla vatandaşların perişan edildiğini öne sürerek, "Vatandaşın vergileriyle aldığın otobüslerle şov yapmak yerine, yanlış uygulamalarla mağdur ettiğin vatandaşların sesine bir ara kulak ver. Geçenlerde Datça Palamütbükü'ne gittim. O yolların halini gördüğüm zaman içim acıdı.  Mesele, milyonlarca lira verip onlarca otobüs almak değil.  Önemli olan dünyanın parasını verip aldığınız otobüslerin kullanılacağı yolları yapmak ve vatandaşın hizmetine sunmak. Buradan yine söylüyorum Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi'nin AK Partili arkadaşlarımız ile MHP, DP'li üyelerin ret oylarına rağmen CHP 'li Meclis Üyelerinin kabul oylarıyla içme sularının fiyatına yapılan zammı parti olarak kabul etmemiz mümkün değil" diye konuştu.

Su fiyatlarına yapılan zammın en kısa zamanda geri alınmasını isteyen Öztürk, konunun takipçisi olacaklarını dile getirdi. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Başkanı Öztürk'ten Su Zammına Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement