Ak Partili Kestane: "Ak Parti'nin Hizmetleri Devam Edecek" - Son Dakika
Politika

Ak Partili Kestane: "Ak Parti'nin Hizmetleri Devam Edecek"

AK Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı Tülin Mazlumoğlu Kestane, "AK Parti hükümeti olarak yaptığımız çok şey var ama yapacaklarımız da var" dedi.

02.05.2015 20:30

AK Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı Tülin Mazlumoğlu Kestane, "AK Parti hükümeti olarak yaptığımız çok şey var ama yapacaklarımız da var" dedi.

AK Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı Tülin Mazlumoğlu Kestane seçim çalışmaları kapsamında Büyükçekmece'de vatandaşlarla bir araya geldi. "Teşkilatımızdan gelen bir olarak halkımızla çok yakın temastayız" diyen Kestane, "Halkımızdan gelen çok talep var. Bayan bir siyasetçi olmamdan ötürü öncelikle kadın sorunlarını ele alıyorum. Sağlık konusunda hazırladığımız birçok projemiz var. Yaptığımız çok şey var ama yapacaklarımız da var. Daha önce aile çocuk komisyonu başkanlığı ve il sağlık komisyonluğu başkanlığı yapmıştım. O zaman hazırladığımız veya icra ettiğimiz projeler vardı. Nasip olursa bu çalışmalara mecliste devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

"AK PARTİ DÖNEMİNDE KADINLAR SİYASETTE KENDİNE YER BULDU"

AK Partili Kestane, Kadınların AK Parti döneminde siyasette kendilerine daha çok yer bulduğunu belirterek, "Bulduğumuz yerin hakkını çok iyi verdik. Ak Parti'de çalışan bütün kadın kardeşlerim şu anda bulunduğumuz noktanın temel taşlarını atmıştır. İnanın sahaya çıktığımda benimle birlikte çalışan kadınları gördüğüm zaman güç buluyorum kuvvet buluyorum. Onların inançlarından ve dava şuurundan kendime güç buluyorum. Şimdiye kadar Türk siyasi tarihinde kadınların bu kadar aktif olduğu ve bu kadar karşılıksız ve canı gönülden çalıştığı başka bir parti olmadı. Ben bu partiden kadın siyasetçi olduğum için çok mutluyum. Ayrıca bu dönemin ayrı bir hususiyeti var. Biz kadınlar başörtülü ve başörtüsüz gibi kurala tabi olmadan hep birlikte adayız. Şu anda çalışan vekil adaylarımız var ve ayrıca seçim arefesinde onlarla birlikte çalışmaktan da ayrıca bir gurur duyuyorum" dedi.

"HÜKÜMETİN ÇALIŞMASINDAN DOLAYI HER EVE GİRDİĞİMİZDE HAYIR DUASI ALIYORUZ"

Öncelikle vatandaşların yapılan hizmetlerin farkında olduğunu belirten Kestane, "Yerel yönetimlerde başımız çok dik öncelikle ben onlara çok teşekkür ediyorum. Hükümet çalışmaları anlamında sağlıktan eğitime kadar milli yatırımlar konusunda çok teşekkür alıyoruz. Tabi ki istenen şeyler var. Özellikle torba yasada yeni dönemi bekleyen bazı konular var ve onlarla ilgili bizlere çok talep var. Bunlarında bize şöyle bir katkısı oluyor. Sonradan yapacağım çalışmaları şekillendirirken çok güzel bir veri geliyor. Bu seçimde benim çok dikkatimi çeken ve gurur duyduğum bir nokta var. Artık mahalle bazlı havuz yapımına başlamışlar. Yani yerel yönetimler noktasında o kadar güzel işler yapılmış ki hanımlar mahallelerinde havuz istiyorlar. Bu da gayet güzel bir istek ve belediye başkanlarımızda bunları yerine getiriyor. Hükümet olarak çalışmalarımızda ise yaşlısı, engellisi olan her eve girdiğimiz zaman çok hayır duası alıyoruz. Çünkü engelli bakım hizmetleri ve engelli maaşları veriyoruz. Eşini kaybetmiş ve hiçbir geliri olmayan hanımlara dul maaşları veriyoruz. Yani AK Parti'nin elinin dokunmadığı hiçbir ev kalmamış biz sahada bunu gördük." ifadelerini kullandı.

Kestane, "AK Parti olarak hedefimiz olan 400 vekille anayasa değişikliğine gidileceğine canı gönülden inanıyorum. Sahada da yaptığımız çalışmalar da bunu görüyorum. Tarih yazılan dönemde de bir zerre olmaktan mutluluk duyuyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Kestane: 'Ak Parti'nin Hizmetleri Devam Edecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement