Cinayet Zanlısı Suçunu İtiraf Ederek Teslim Oldu - Son Dakika
Güncel

Cinayet Zanlısı Suçunu İtiraf Ederek Teslim Oldu

Cinayet Zanlısı Suçunu İtiraf Ederek Teslim Oldu

Antalya'da, birlikte yaşadığı Özbek kadını yaralayan, kadının 14 yaşındaki kızını ise kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen zanlı, polis merkezine teslim oldu.

25.08.2014 13:44  Güncelleme: 14:19

Antalya'da birlikte yaşadığı Özbek kadını yaralayan, kadının 14 yaşındaki kızını ise kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen zanlının, polis merkezine teslim olduğu açıklandı.

Zanlı Ayhan A'nın olayın ardından suç aleti bıçakla Bahçeli Polis Merkezi'ne gelerek teslim olduğu ve cinayeti itiraf ettiği bildirildi. Zanlının, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine gönderildiği belirtildi.

Öte yandan olayda ağır yaralanan Özbek Nazire Aşuralevia'nın yoğun bakım ünitesine alındığı ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

- Olayın geçmişi

Muratpaşa ilçesi, Memurevleri Mahallesi'ndeki Atlı Apartmanı'nda yaşayan ve gürültü üzerine birinci kattaki daireye giden vatandaşlar Özbekistan uyruklu Nazire Aşuralevia (37) ve kızı Dila Furuz Aşuralevia'yı (14) yaralı halde bulmuşlardı. Bu sırada yardım için apartmanın bahçesine çıkan vatandaşlar kadının birlikte yaşadığı Ayhan A'nın (51) koşarak uzaklaştığını görmüştü.  Vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, kalbinden ve karın bölgesinden bıçaklanan ortaokul son sınıf öğrencisi Dila Furuz Aşuralevia'nın hayatını kaybettiğini belirlemişti. Karın bölgesinden bıçak darbeleri alan Nazire Aşuralevia ise ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cinayet Zanlısı Suçunu İtiraf Ederek Teslim Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement