Batman'da Amatör Ligde 6. Hafta - Son Dakika
Spor

Batman'da Amatör Ligde 6. Hafta

Batman\'da Amatör Ligde 6. Hafta

Batman 1. Amatör ligi müsabakaları tüm hızıyla devam ediyor.

04.11.2014 09:05  Güncelleme: 10:01

Amatör'de 6. Hafta

19 Mayıs semt sahalarında günün erken saatlerinde başlayan maçlar havanın kararmasına kadar devam etti.

Ligin ilk beş haftasına göre goller açısından her ne kadar kısır geçse de her hafta daha da çekişmeli maçların oynanmaya başlandığı Batman Amatör liginde bu hafta mücadele ön plandaydı.

Play- Off Tahtı El değiştirdi.

Batman 1. Amatör ligde Bal ligine mücadele eden takımlar arasında Play- Off'a gidecek olan ilk sıradaki dört takımdan Hasankeyf Diclespor - Güneşspor'a 2-0 mağlup oldu.

Güneşspor aldığı bu galibiyetle puanını 10 çıkartıp Hasankeyf'in bir sıra altına yerleşti. Haftanın derbisinde ise 1955 Belediyespor – Teaişspor'u 3-0 mağlup ederek bir maç eksiğiyle zirveye ortak oldu.

Lider Aydınkonakspor – Eğitimspor ile karşılaştı. İlk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısında Aydınkonakspor futbol resitali vardı.

Aydınkonakspor ikinci yarıda Eğitimspor kalesine yarım düzine gol atarak liderliğine devam etti. Play- Off tahtının çiçeği burnunda takımı Yeşiltepespor haftanın en karlı takımı çıktı.

İlk dörtte bulunan iki takımın puan kaybettiği haftada Yeşiltepespor –Bıçakspor'u 3-1 mağlup ederek bu hafta Play- Off tahtındaki yerini aldı.

DÜŞME POTASI ŞEKİLLENİYOR

Batman 1. Amatör liginde bu sene uygulanmaya başlanan birinci ve ikinci amatör ligi olarak uygulanan lig statüsünde düşme potasındaki takımlar şekillenmeye başlıyor.

Zorlu ligin 6. Haftasını geride bırakırken 19 Mayıs Gençlikspor hala puanla tanışamadı. Öte yandan Üniversitespor bu hafta yendiği rakibi 19 Mayıs Gençlikspor'dan aldığı üç puan bu sezon hanesine yazdırdığı ilk üç puan aldı.

Önce ki hafta ilk üç puanını Beşirispor'dan alan Gençlerbirliğispor bu hafta Tüpraşspor ile 1-1 berabere kaldı.

Beşirispor ise bu hafta Beşiri de ağırladığı Sağlıkspor'a 2-1 mağlup oldu. Her geçen haftanın müthiş maçların sahne olduğu Amatör ligde zirve mücadelesinde olduğu gibi alt sıralarda bulunan takımların ligden düşmemek için tüm mücadelelerini sahaya yansıtıyorlar.

Bu takımların ligde tutunmak için devre arasında yapacakları takviyeler Batman Amatör ligi kulislerinde konuşulmaya başlandığı belirtiliyor.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Batman'da Amatör Ligde 6. Hafta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement