Bayraklı'dan Çıldır'a Çöp Kamyonu - Son Dakika
Yerel

Bayraklı'dan Çıldır'a Çöp Kamyonu

Bayraklı\'dan Çıldır\'a Çöp Kamyonu

Bayraklı Belediyesi, Ardahan Çıldır'a çöp kamyonu hibe etti.

26.09.2013 11:39

Bayraklı Belediyesi, Ardahan Çıldır'a çöp kamyonu hibe etti.

Bayraklı Belediyesi Meclis kararı ile bir çöp kamyonu Ardahan'ın Çıldır Belediyesine gönderilmek üzere protokol düzenlendi. Çöp kamyonunu teslim almak için bir memur Ardahan'dan İzmir'e geldi. Bayraklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Senem Yavaş düzenlenen protokolle çöp kamyonunu teslim etti.

Devir teslim töreni ise Durmuş Yavaş'ın başkanlığını yaptığı Ardahan Çıldırlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin önünde yapıldı. Başkan Karabağ'a desteklerinden dolayı minnettar olduklarını belirten Yaşar, "Çöp kamyonumuz güzel Çıldırımızın büyük bir ihtiyacını karşılayacak. Kendisine sonsuz destek veriyor tekrar teşekkür ediyoruz" dedi.

Çöp kamyonu, 10 binin üzerinde nüfusa sahip Çıldır'ın büyük bir ihtiyacını karşılamış olacak. Bayraklı Belediyesi bundan önce Elazığ Yazıkonak, Mardin Ömerli, Kula Gökçeören, Kütahya Üzümlü, Kütahya Kayaköy, Konya İmrenler, Tünceli Ovacık, Ödemiş Ovakent, Ödemiş Gökçen, Foça, Tokat Soğuklar'a çöp kamyonu göndererek ilçelerin büyük ihtiyaçlarını karşılamış oldu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı'dan Çıldır'a Çöp Kamyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement