Bilecik Belediyesi'nden Esnafa Türk Bayrağı - Son Dakika
Yerel

Bilecik Belediyesi'nden Esnafa Türk Bayrağı

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, kentteki esnafa Türk bayrağı dağıttı.

15.09.2015 15:49

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, kentteki esnafa Türk bayrağı dağıttı.

Yağcı, "Vatanımı ve toprağımı seviyorum, bayrağımı asıyorum" sloganıyla esnaf ziyaretinde bulunup, Türk bayrağı hediye ederek, son günlerde vatanın ve milletin büyük tehdit altında olduğunu ifade etti.

Güvenlik güçlerine, askerlere, haksız, hakaret içeren ve derinden yaralayan saldırılar yapıldığını bildiren Yağcı, şunları kaydetti:

"Ülkemizin birlik ve beraberliğine kasteden, huzurumuzu bozan davranışlar içerisinde bulunan güçler bulunuyor. Terör örgütleri ve terörün dünya üzerinde hiçbir zaman başarılı olamadığını, milletimizin, tarihin her döneminde topraklarımızın kıymetinden, insanımızın asaletinden kaynaklanan bu tür saldırılara maruz kalıyor. İnsanlarımızın birliği, beraberliği, vatanına, bayrağına, inancına bağlılığı ve sadakatiyle bu tür saldırıların her birini defetmiştir."

Belediye olarak esnafa, "Vatanımı ve toprağımı seviyorum, bayrağımı asıyorum" sloganıyla Türk bayrağı dağıttıklarını anımsatan Yağcı, "Bu birlik ve beraberliğimizin, bağımsızlığımızın sembolü olarak, bayrağımızı esnaf kardeşlerimize dükkanlarına hediye ederek, hassasiyetimizi ve direncimizi göstermek istiyoruz. Türk bayrağımız dalgalansın ve ülkemiz üzerinde emelleri olanlar bir kere daha bilsinler ki, bu milletin yürekleri hep birlikte, birlik ve beraberlik içerisinde toplu olarak vurmakta ve onlar kastettikleri hedeflere hiçbir zaman ulaşamayacaklardır" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilecik Belediyesi'nden Esnafa Türk Bayrağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement