Büyükşehir'e Ziraatçilerden Tam Destek - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'e Ziraatçilerden Tam Destek

Büyükşehir\'e Ziraatçilerden Tam Destek

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın tarımda da değerinin artması için gerekenin yapıldığını söyledi.

28.07.2015 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın tarımda da değerinin artması için gerekenin yapıldığını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Ziraat Odası yönetim kurulu üyesi olan 17 ilçenin ziraat odaları başkanlarıyla bir araya geldi. Başkan Altepe, il merkezinde olduğu gibi merkeze yeni bağlanan ilçelerin de daha yaşanabilir hale getirilmesi amacıyla her alanda projeleri uygulamaya geçirdiklerini ifade etti.

Başkan Altepe, Bursa'nın tarım kenti olduğunu vurgulayarak, "Bursa'da tarihi ve turistik güzelliklerin yanı sıra tarım alanında da kentin değerinin artması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bursa'da üretimin artmasını, üretilen ürünlerin en güzel şekilde değerlendirilmesini, pazara sunulmasını, üreticinin daha çok kazanmasını ve kent ekonomisinin de gelişmesini istiyoruz. Bu yüzden Büyükşehir Belediyesi bünyesinde de Tarım AŞ'yi kurduk, ilçelerimizde gereken faaliyetleri gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz, halkın beklentilerini karşılamak ve üreticinin yüzünü güldürmektir" diye konuştu.

Başkan Altepe, üreticiden gelen ve gelecek olan talepleri dikkate aldıklarını vurgulayarak, herkesin üzerine düşeni yapmasının gerektiğine işaret etti. Başkan Altepe'yi ziyaret eden ilçelerin ziraat odaları başkanları da üretimin değer kazanması ve pazarlanması konusunda yapılan çalışmaları destekleyeceklerini belirtti. Orhaneli, Osmangazi, Mustafakemalpaşa, Gemlik, Nilüfer, Gürsu, İnegöl, Orhangazi, Yenişehir, İznik, Kestel, Karacabey, Mudanya, Büyükorhan ve Keles Ziraat odalarının başkanları da kendi bölgelerindeki durumu anlatarak, üreticinin beklentilerini ve çözüm önerilerini Başkan Altepe'ye aktardı. Başkan Altepe, heyet adına Orhaneli Ziraat Odası Başkanı Nafiz Kaya'ya Yeşil Türbe çinisi hediye etti.

BULGAR GAZETECİLER BÜYÜKŞEHİR'DE

Mudanya Gazeteciler Derneği tarafından yürütülen AB Projesi kapsamında Bulgaristan'dan Bursa'ya gelen gazeteciler de Başkan Altepe'yi ziyaret etti. Mudanya Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Gerçekçi, projenin detaylarını Başkan Altepe ile paylaşırken; Bulgar Gazeteciler Birliği Başkanı Snezhana Todorova da kendilerini Bursa'da ağırlayan Mudanyalı gazetecilere ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye teşekkür etti. Bursa'yı çok beğendiklerini anlatan Bulgar gazeteciler, Başkan Altepe'den Bursa ve Türkiye hakkında merak ettikleri konularda bilgiler de aldı. Bulgaristan Ulusal Radyosu temsilcileri ve Mudanyalı gazeteciler de ziyarette hazır bulundu. Başkan Altepe, anlamlı projeden dolayı Dernek Başkanı Yavuz Gerçekçi ile projeye emek veren Mudanyalı gazetecileri tebrik etti.

Öte yandan Bursa Trabzon Dernekleri Federasyonu yönetim kurulu üyeleri, Somuncu Baba Vakfı ve Ankara Etimesgut Gönül Bahçesi Derneği ile 'Yeşil Dev'e Engelsiz Yolculuk' Projesi kapsamında Uludağ'da kamp yapan gençler de aynı gün Başkan Altepe'yi ziyaret eden konuklar arasındaydı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'e Ziraatçilerden Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement