Dağ-Der'den Nilüfer Çıkarması - Son Dakika
Yerel

Dağ-Der'den Nilüfer Çıkarması

Dağ-Der\'den Nilüfer Çıkarması

Orhaneli, Keles, Büyükorhan, Harmancık ve Osmangazi’ye bağlı Dağ Köyleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği (Dağ-Der) Genel Başkanı Mustafa Bay ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı’na atanan Celil Çolak ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamlarında ziyaret ederek 'Hayırlı olsun' dileklerinde bulundu.

08.07.2014 18:20

Orhaneli, Keles, Büyükorhan, Harmancık ve Osmangazi'ye bağlı Dağ Köyleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği (Dağ-Der) Genel Başkanı Mustafa Bay ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı'na atanan Celil Çolak ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i makamlarında ziyaret ederek 'Hayırlı olsun' dileklerinde bulundu.

Dağ-Der Genel Başkanı Mustafa Bay ve yönetim kurulu üyeleri, Abdi İlhan, Ramazan Açakgöz, Ramazan Eyil, Yaşar Alan ve Mustafa Gültekin, yerel seçimlerden sonra yapılan görev değişikliği ile AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı'na atanan Celil Çolak'ı makamında ziyaret edip 'Hayırlı olsun' dileklerinde bulundu.

Ziyarette konuşan Dağ-Der Genel Başkanı Mustafa Bay, ikisi Nilüfer'de olmak üzere 6 şubesi, 15 bin dolayında üyesi, spor kulübü ve yüzün üzerinde köy derneğiyle Dağ-Der'in Bursa'da özgül ağırlığı olan bir STK olduğunun altını çizip, "Bursa için katma değer üretmek adına yerel yönetimlerle iyi ilişkiler geliştirmek ve birlikte projeler üretmek istiyoruz" dedi.

Mustafa Bay ayrıca, Başkan Çolak'ın zor ama bir o kadar da onurlu bir göreve getirildiğinin altını çizerek ilk kez halkın seçeceği Cumhurbaşkanlığı seçiminde de Başkan Çolak ve kuracağı ekibin başarılı olacağından kuşku duymadığını ifade edip başarı diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve başarı dilekleri için teşekkür eden AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, Yörük Türkmen Geleneğine sahip Dağlılar'ın, kadim bir medeniyetin temsilcileri olarak Bursa'da da Türkiye'de de hep huzurdan ve istikrardan yana duruş sergilediklerini ifade etti. Çolak ayrıca, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Dağlılar'ın, bugüne kadar olduğu gibi yine, AK Parti'nin adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerinden kuşku duymadığını dile getirdi

Dağ-Der Genel Başkanı Mustafa Bay ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri daha sonra Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i de makamında ziyaret ederek, yeni hizmet dönemi için 'Hayırlı olsun' dileklerinde bulundu. Daha önce Osmangazi ve Yıldırım Belediye Başkanlarını da ziyaret ettiklerini ifade eden Başkan Bay, Güçlü bir STK olarak Dağ-Der'in sosyal sorumluluk projelerine destek verdiğini ifade ederek, Başkan Bozbey'den eğitime daha çok destek vermesini istedi.

Dağ-Der'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek söze başlayan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise özellikle yurtdışı gezilerinde okul ve tiyatroları mutlaka ziyaret listesine aldığının altını çizdi. Bozbey ayrıca, okul öncesi eğitimde 0-3 yaş grubunun ihmal edildiğine değinerek bu alanda faaliyet gösterilmesi gerektiğini ifade ederek belediye olarak bu konu üzerinde birtakım çalışmaları olduğunu hatırlattı - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dağ-Der'den Nilüfer Çıkarması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement