Darbe Girişimi Gecesi İnsan Seli - Son Dakika
Güncel

Darbe Girişimi Gecesi İnsan Seli

Darbe Girişimi Gecesi İnsan Seli

Haber-Kamera: İhsan DÖRTKARDEŞ / İstanbul DHATürkiye'de 15 Temmuz gecesi düzenlenen darbe girişimi üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine yola düşerek insan seli oluşturanlar, saatlerce yaya olarak Atatürk Havalimanı'na giderken, 'Türkiye uyuma vatanına sahip çık' sloganı attı.

01.08.2016 11:07

Haber-Kamera: İhsan DÖRTKARDEŞ/ İstanbul DHA

Türkiye'de 15 Temmuz gecesi düzenlenen darbe girişimi üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine yola düşerek insan seli oluşturanlar, saatlerce yaya olarak Atatürk Havalimanı'na giderken, 'Türkiye uyuma vatanına sahip çık' sloganı attı.

Darbe girişimi üzerine AK Parti ilçe örgütleri kısa sürede hareke geçerek tüm üyelerini parti binalarına çağırırken, endişe içerisinde bekleyenler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CNN Türk yayınına görüntülü telefon sistemi ile bağlanmasının ardından çağrısına uyarak yollara döküldü. Avcılar AK Parti binası önünde toplananlara seslenen İlçe Başkanı Ali Burak Tepe, herkesten vatanına sahip çıkmasını ve Atatürk Havalimanı'na yürüyerek darbecileri engellemelerini istedi. Benzer çağrı diğer ilçe örgütlerinde de yapılınca Avcılar'ın yanı sıra Esenyurt, Beylikdüzü ve Küçükçekmece'den Atatürk Havalimanı'na adeta insan ve araç seli aktı. 'Türkiye Uyuma Vatanına Sahip Çık' ve 'Recep Tayyip Erdoğan' diye tempo tutan, klakson çalarak ve ıslıkları ile herkesi uyandırmaya çalışan binlerce kişi E-5 ile seferleri durdurulan metrobüs hattında saatlerce yürüdü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Darbe Girişimi Gecesi İnsan Seli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement