Davutoğlu'nun Sorusunu Yanlış Cevaplayan Vatandaşlar Güldürdü - Son Dakika
Güncel

Davutoğlu'nun Sorusunu Yanlış Cevaplayan Vatandaşlar Güldürdü

Başbakan Ahmet Davutoğlu Ardahan'daki mitinginde "Biz Suriyeli kardeşlerimizi Esad zalimine teslim eder miyiz?" diye seslendi. Mitinge gelen birçok vatandaşın ise "evet" demesi dikkat çekti.

05.05.2015 20:32  Güncelleme: 20:43

Başbakan Ahmet Davutoğlu Ardahan'daki mitinginde "Biz Suriyeli kardeşlerimizi Esad zalimine teslim eder miyiz?" diye seslendi. Mitinge gelen vatandaşların bir kısmı "evet" diye cevap verince ilginç anlar yaşandı.

KARMAŞA YAŞANDI

Davutoğlu'nun bu sorusuna bazı vatandaşlar ise "hayır" diye cevap verdi. Yaşanan bu gelişme, kitlenin kafasının karışık olduğu yorumlarına neden oldu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan gibi kendisini dinleyen partililere sıkça soru soran Ahmet Davutoğlu, Kastamonu'nun ardından Ardahan mitinginde de istediği cevabı alamadı.

KASTAMONU'DA DA SORU YANLIŞ CEVAPLANMIŞTI

Geçen gün Kastamonu mitinginde, "Türkiye 2001'de tank yapabiliyor muydu" diye soran ardından da "Peki kim iktidardaydı?" diyen Davutoğlu'na kitle "AK Parti" yanıtını vermiş Davutoğlu da yaşadığı şaşkınlığın ardından "Hayır, 2001'de üçlü koalisyon iktidardaydı" uyarısında bulunmuştu.

SOSYAL MEDYA YIKILDI

Davutoğlu bu kez de Ardahan'da miting katılımcılarına "Biz Suriyeli kardeşlerimizi Esad zalimine teslim eder miyiz?" sorusunu sordu ve gür bir "Evet" yanıtı alması sosyal medyada alay konusu oldu.

İşte sosyal medyadaki o tepkiler:


Davutoğlu\'nun Sorusunu Yanlış Cevaplayan Vatandaşlar Güldürdü
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Davutoğlu'nun Sorusunu Yanlış Cevaplayan Vatandaşlar Güldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (76)

  • 61 61 61: Biz gene akp ye oy verecegiz.bize koyun diyenlere,. Gene k.yacagiz. 118 597 Yanıtla
  • cemoka: Büyük dürüst lider Ahmet davutoğlu Allah seni başımızdan eksik etmesin 4 246 Yanıtla
  • dewo: Kukla ahmet papağan akp liler : 178 53 Yanıtla
  • Yusuf caybugun: Orada toplanan halk neye evet dediklerini bile bilmiyor durum çok vahim 123 7 Yanıtla
  • İmam: Akp ye oy verenler yapılan hırsızlıkları gördünüz dinimizce kul hakkı yemek en büyük günahlardan biri akp ye oy veripte bu günaha ortak olmayın hangi partiye veriyorsanız verin. Yetim hakkı yemeyin. 97 32 Yanıtla
  • saat pimi: Yillar omce aysun kayaci hanim benim oyumla cobanin oyu bir olamaz demisti. Olayi coban tabanina indirmek yanlis elbette, ancak benim oyum bu insanlarla kesinlikle bir degildir arkadas. Bu nedir ya hu, bu kacinci... Boyle egitim sisteminin icine edeyim, ogretmenlik kutsal meslek deyip arkasina siginan her ogretmene yaziklar olsun. Boyle nesiller mi yetistiriyorsunuz siz 118 2 Yanıtla
  • Makarnacı: Lütfen bir hayvan yakıştıması yapmayalım mesela bu gibi canlılar desek 114 1 Yanıtla
  • tc: akp lide değlim ama yorumlara bakıyorum yapılan yorumlarda akp seçmenine koyun ve yetersiz gibi yakıştırmalar yapılıyor.acaba bu yorumları yapanlar ve desteklediği partiler elit kişilermi ? zeka fışkıran insanlarmı o yüzdenmi adamlar 15 yılda hayal bile edilemeyen şeyleri yaptılar.böyle düşünürseniz.hayal ettiğiniz yer çok uzaktır bilgilerinize 4 111 Yanıtla
  • 34.5: Koyunlar konuşabiliyor muymuş yav ? 89 18 Yanıtla
  • Hdp CHp Akp Mhp : Bu partilerin kitlesinin hepsi koyun gibi zaten meeeee 2 85 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement