Develi'de Sanat Müziği Keyfi - Son Dakika
Güncel

Develi'de Sanat Müziği Keyfi

TRT Sanatçısı Sadiye Erimli yönetiminde sahne alan koro; sanat müziğinin birbirinden güzel parçalarını seslendirerek Develililere müzik dolu bir akşam yaşattı.

27.10.2014 10:40

Develi Kaymakamlığı ve Develi Belediye Başkanlığı'nın işbirliği ile Mustafa Aksu Kültür Merkezinde Garanti Bankası Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu Develililere sanat müziği şenliği yaşattı.

Solo ve koro halinde söylenen parçalardan hareketli olanlar Hakkari'de şehit düşen üç askerimizden dolayı iptal edildi. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar'ın, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun Kayseri'yi ziyaretinden dolayı katılamadığı programa vekaleten Başkan Yardımcısı Abdullah İslamoğlu katıldı. Develi Kaymakamı Enver Ünlü programın bitiminde koro adına koro şefi Sadiye Erimli'ye teşekkür plaketi takdim ettikten sonra kısa bir konuşma yaparak "Bu etkinliğimizi Cumhuriyetimizin 29. Yılı münasebetiyle tertip ettik. Bugün yine şehit haberlerinden dolayı canımız yandı ama ben salondaki atmosferden şunu anladım ki, Milli birlik ve beraberliğimiz o kadar güçlüdür ki bu hain saldırılar bizi korkutup yıldıramayacaktır" vurgusunda bulundu. Program sonrasında ses sanatçılarına Develi gezisi yapılarak Develi tanıtıldı. Sanatçılar "Çok yere konser için gittik ama Develi gibi misafirperver bir yere rastlamadık. Develide olmak bizler için de güzel bir tecrübe oldu" diyerek teşekkürlerini ilettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Develi'de Sanat Müziği Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement