Dhkp-C Operasyonunun Zanlıları Sağlık Kontrolüne Çıkarıldı - Son Dakika
Güncel

Dhkp-C Operasyonunun Zanlıları Sağlık Kontrolüne Çıkarıldı

Dhkp-C Operasyonunun Zanlıları Sağlık Kontrolüne Çıkarıldı

Ataşehir, Çekmeköy, Sancaktepe ve Sultanbeyli’de terör örgütü DHKP-C’ye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildi.

20.01.2015 11:46

Ataşehir, Çekmeköy, Sancaktepe ve Sultanbeyli'de terör örgütü DHKP-C'ye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, DHKP-C'ye yönelik Ataşehir, Çekmeköy, Sancaktepe ve Sultanbeyli'de çok sayıda adrese operasyon düzenledi. Operasyonda örgüt faaliyetleri çerçevesinde silahlı, molotoflu, taşlı/sopalı ve havai fişekli korsan gösteri, örgüt adına tehdit, cezalandırma adı altında silahlı yaralama, darp ve yağma eylemlerini gerçekleştiren veya bu eylemlere katılan 11 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramalarda ise 1 adet 9 mm tabanca, 1 adet 7,65 mm tabanca, 1 adet av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca ve çok sayıda dijital malzeme ve örgütsel doküman ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra tekrar İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dhkp-C Operasyonunun Zanlıları Sağlık Kontrolüne Çıkarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement